Avslappnande massage i Göteborg X 2 – vilket innebär att just nu kan du välja bland två riktigt sköna och avslappnande massager hos mig på Body Therapy göteborg.  Det är Avkopplande massage med utvalda oljor från Maria Åkerberg och Svensk klassisk massage (lungt och behagligt tryck och tempo).

Boka en avslappnande massage i Göteborg direkt ⇒

avslappnande massage i göteborg

 

 

 

 

 

 

Avkopplande massage i Göteborg ger stressreducering och muskelavslappning

Att få en avslappnande massage är som att kliva in i en värld av lugn och ro, där stressen smälter bort och kroppen får en chans att återhämta sig. Under massagen kommer jag att använda mjuka och rytmiska rörelser för att lösa upp spänningar och stimulera blodcirkulationen. Varje tryck och rörelse är noggrant anpassad efter dina behov och preferenser, vilket gör varje behandling unik och skräddarsydd för just dig. Du kommer att känna hur muskelspänningar sakta löser upp sig och hur en djup känsla av avslappning sprider sig genom hela din kropp.

Fördelar med Avkopplande massage

Fördelarna med en avslappnande massage är många. Den hjälper inte bara till att lindra fysisk smärta och stelhet. När vi upplever stress, frigörs stresshormoner som kortisol i kroppen. En avslappnande massage kan hjälpa till att sänka nivåerna av dessa hormoner, vilket leder till en minskad känsla av stress och ångest. Massage kan öka produktionen av endorfiner och serotonin, vilka är kroppens naturliga välmåendehormoner. Dessa hormonförändringar bidrar till att skapa en känsla av lycka och avslappning. Visst låter det skönt!

Dessutom hjälper massage till att stimulera blodcirkulationen, vilket förbättrar syretillförseln och näringstillförseln till muskler och organ. Detta kan hjälpa till att minska känslan av trötthet och ge en energiboost, vilket i sin tur minskar stress. Regelbunden massage kan även  bidra till att sänka både puls och blodtryck. När kroppen befinner sig i ett avslappnat tillstånd, fungerar hjärtat och cirkulationssystemet mer effektivt. En avslappnande massage ger en möjlighet till en medveten närvaro i stunden och du kan landa i din egen kropp.

avslappnande massage i götebrog

Det här en behandling som det kan finnas behov av att ta återkommande. Regelbunden massage kan förbättra din sömnkvalitet, stärka ditt immunförsvar och minska symtom på ångest och depression.

Som en erfaren och professionell massageterapeut, med flera års erfarenhet och en passion för hälsa och välbefinnande, är mitt mål att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Jag strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan släppa all stress och bara vara i nuet. Kom och upplev skillnaden som en avslappnande massage kan göra för din kropp och ditt sinne.

Vill du läsa mer om mina behandlingar?

Avkopplande massage MÅ

⇒ Svensk klassisk massage

 

Hoppas vi ses vid bänken!

Annika-bodytherapygoteborg