Behandling online?

Behandling online – det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Men nu är det dags. Det gäller att hitta bra sätt så att du som brukar få regelbundna behandlingar eller coachning kan fortsätta med det, men i lite annan form. Behandling online eller  snarare Egenbehandling eller Coachning online fungerar alldeles utmärkt för dig som inte vill komma till Kristinelundskliniken av olika anledningar. När det gäller Coaching eller Kroppsterapi fungerar det även om det är ett första besök. Det som gäller vid egenbehandling lymfa så måste du ha varit hos mig på lymfmassage tidigare eller gå hos mig nu. Det är för att jag vill veta vad som är tänker kan vara bra för dig och hur ett upplägg då skulle se ut.

spänningshuvudvärk

Behandling online – Egenbehandling lymfmasssage.

Egenbehandling online är inte som lymfmassage eller dränage. Men det är något som jag rekommenderar ibland som en förlängning på en behandlingsperiod. Det är olika hur ofta och hur mycket man behöver göra. Men liksom med allt annat som behöver göras regelbundet så är det rutiner och vanor som gäller. Och att det är rimligt och fungerar för dig i din vardag. Och det fungerar alldeles utmärkt att få instruktioner och utbildning online.

Det här är några saker som vi kan tänkas gå igenom utifrån just dina behov är:

  • lymfmassage egenbehandling
  • torrborstning
  • hudvård
  • vad kan du göra mer för att främja lymfcirkulationen som fysisk aktivitet och kost
  • sömn
  • vikten av kontinuitet och rutiner

Hälsosamtal online – Boka direkt.

Det här är ingen nyhet precis, men det kan vara läge att påminna om att det går alldeles utmärkt att boka in ett samtal via mobil eller nätet. När du tycker att du behöver inspiration och guidning för att bygga fysisk och mental styrka då kan du vända dig till mig. 

Kroppsterapi online

Många som kommer till mig behöver massage. Många som kommer till mig behöver också blir starkare och rörligare. Nu är ett riktigt bra tillfälle att ta tag i den här delen och det går utmärkt att jobba tillsammans online också.Det kan vara ett jättebra sätt för att verkligen komma igång. Du behöver inte ta dig någonstans utan kan faktiskt vara hemma men ändå få guidning och tid för att öka styrkan och rörligheten tillsammans med mig.

Vill du boka in en tid för Behandling online är det bara att höra av sig till mig på info@bodytherapy.se