Medicinsk massageterapeut

 

Boka Lymfdränage Göteborg – på Body Therapy  Göteborg är det mig ni träffar om ni kommer på en behandling. Nu kan du göra en plan tillsammans med mig för att öka på din lymfhälsa. Alla vill vi ju ha en hållbar hälsa. Mitt nya Lymfbehandlingspaket passar dig som vet att du verkligen vill testa på Lymfdränage/massage och då behövs ofta flera tillfällen med Lymfdränage.

Nu är det dags för lite nytänk.

Boka Lymfdränage Göteborg – Läste du mitt förra inlägg vet du vad jag pratar om. Jag skall inte upprepa mig för mycket. Men jag vill gärna berätta lite varför jag har gjort ett paket för dig som vill pröva på lymfdränage eller lymfmassage.

Det är framförallt två orsaker som gör att paketet kommit till. Det ena är att det ofta är svårt för dig som kommer till mig att både ta emot en behandling och dessutom ta in information och kunna fokusera på och analysera din egen status. Det andra orsaken är att du får ett tydligt koncept, med en början och ett slut.. Det innebär naturligtvis inte att vi måste vara klara vid sista behandlingstillfället. Men för väldigt många kommer det att räcka.

Naturligtvis kan du välja att boka enstaka behandlingar fortsättningsvis också.

 

Boka Lymfmassage

 

Boka Lymfdränage Göteborg – nytt behandlingspaket.

Det nya behandlingspaket med Lymfdränage Göteborg är ett paket där du kan boka in dig på lymfmassage/dränage och dessutom med några samtal. Samtalen tar vi på nätet eller via mobil. På det här sättet kan jag erbjuda dig ett alternativ till det som finns idag.

Vi startar upp med ett första besök där vi går igenom din hälsohistorik och jag berättar lite om hur jag jobbar och tänker kring lymfbehandlingen.  Sedan börjar börjar vi med lymfdränaget.

När vi avslutat ditt första besök bokar vi in 3 behandlingar till direkt och dessutom ett första samtal online. Du får alltså möjlighet att kunna få samtalet och tipsen separerade från behandlingen. Fördelen med det här Lymfdränage Borås & Göteborg är att du bara behöver fokusera på behandlingen när du är på bänken. Det gör att du är att du är mer i din kropp och mindre i ditt huvud. Och det brukar jag tycka är bra för dom flesta.

Lymfdränage Göteborg

Lymfdränage Göteborg

 

Lymfcirkulationen i centrum – varför skall jag boka lymfdränage?

Orsaken till att man vill pröva på lymfdränage kan vara väldigt olika. Men det alla får ut av ett lymfdränage är att lymfcirkulationen ökar.

Behandlingen passar dom flesta men kanske speciellt dig som har svullnad, smärta, domningar, svårt att minska i vikt, upplever stress eller kronisk trötthet eller utmattningssyndrom. Det är väldigt olika för person till person, vilket innebär att vi får pröva oss fram och se om detta är en en behandling som kan ge lindring för just dig.

Här är en lista på en del anledningar till att mina kunder som kommer till mig bokat lymfdränage/massage.

 • Lymfödem
 •  Sömnsvårigheter
 • Tight bindväv
 • Lipödem med lymfödem
 • Svullnadskänsla i olika delar av kroppen.
 • Svårt att förändra sin vikt trots seriösa försök.
 • Fibromyalgi
 • Restless leg och kramp i vader
 • Frusen
 • Har celluliter
 • Smärta och ödem
 • Tränar hårt
 • Hög stress

Känner du igen dig?

Känner du igen dig så tycker jag du skall testa mitt nya paket. Du betalar per behandling eller rådgivande samtal och vill du avbryta så gör du det. Vill du testa lymfdränage eller lymfmassage passar det här paketet dig kanske. Eller om du vet med dig att du verkligen behöver lymfdränage om du har lymfödem eller lipödem med lymfödem.

Vill du ha en tid i Göteborg bokar du här.

Undrar du över något skriv gärna en rad så svara jag så snart jag kan.

 

Välkommen! Hoppas vi ses snart.

Annika-bodytherapygoteborg