Boka massage göteborg

Boka massage Göteborg – Boka en massage centralt i Göteborg, mellan Avenyn och Heden. Du kan få allt från en Svensk klassisk massage till ett Lymfdränage hos Body Therapy Göteborg.

Från och med hösten så har jag begränsat urvalet i menyn. Det innebär inte att du inte kan få en triggerpunktsbehandling te x. Det är snarare så att jag har försökt att förenkla menyn så att det inte är så specifika behandlingar där det inte behövs. Eller där det är nästintill omöjligt att särskilja en behandling från en annan. Låt mig förklara hur jag menar.

När du bokar en Medicinsk Massageterapi så kan de behandlingstekniker ingå som du tror kan hjälpa dig och som jag behärskar. Behandlingar där du får så bra resultat som möjligt. I den Medicinska Massagen brukar jag använda kombinationer av Svensk klassisk massage, Triggerpunktsbehandling, Bindvävstekniker, Koppning. Dessutom får du grepp och tekniker som kan ge avslappning och avspänning om så skulle behövas. Ibland blir lymfdränage också en del av behandlingen. Kanske har jag missat något här men i stort sett är det här ett Massagekoncept som inbegriper den kunskap och erfarenhet jag har.

Det du behöver veta är att när du har ett problemområde i muskler, bindväv, fascia, senor och ligament är det den här behandlingen du skall boka.

Boka massage Göteborg?

Vill du boka en massage eller för den delen få lite tips och råd kring din hälsa? Vill du komma till en klinik som ligger centralt i Göteborg? Då kan Body Therapy Göteborg vara ett alternativ.

Som jag berättade tidigare i texten så är Medicinsk Massageterapi en variant du kan välja på min meny. Mina andra behandlingsvarianter är tydligare. Svensk klassisk massage är en basmassage som kan vara avkopplande eller lite kraftigare. Lymfdränage eller Lymfmassage stimulerar lymfcirkulationen. Gravidmassage säger sig självt och Koppning behandlar bindväv och cirkulation på ett rätt effektivt sätt. Avkopplande massage är för dig som vill gå ned i varv och verkligen få njuta av härliga kroppsprodukter från Maria Åkerberg.

Men var är alla spännande varianter? Dom kommer att dyka upp men på mer tillfälliga besök framöver. Är du intresserad av Hawaiians massage tex så är det en variant som kan komma under några dagar under en kortare period. Samma sak gäller längre behandlingar där massage kompletteras med andra mer lyxiga tillägg.

Hur bokar du?

Du kan boka massage och HälsoSamtal direkt från hemsidan. Då hamnar du på den bokningssidan jag använder. Här får du återigen information på dom olika behandlingarna som du kan välja bland. Du får information om vad som gäller vid din bokning och hur du avbokar. Allt sker via bokningssidan.

 

Vart ligger Body Therapy Göteborg?

Body Therapy Göteborg ligger centralt mellan Avenyn och Heden. Det är lätt att ta sig hit både med spårvagn, buss och cykel. För den som behöver åka bil finns både parkeringar och parkeringshus i närheten. Jag håller till på Kristinelundskliniken som ligger på 2:a våningen. Du går in på kliniken och sätter dig i väntrummet så kommer jag och hämtar upp dig när det är dags.

Då är det bara kvar att bestämma sig. Vill du boka en tid just hos mig? Vad skall du välja för behandling eller är det ett HälsoSamtal du vill börja med? Hur lång tid skall du välja? När vill du boka? Är du osäker på vad du skall boka och hur länge? Börja med en Svensk klassisk massage eller en Medicinsk Massageterapi ( om du har besvär av något slag) på 60 minuter. Så börjar vi där. Det är lika svårt för mig att veta vad du behöver innan jag träffat dig som det är för dig många gånger. Så se ditt första besök som just ett första besök med kanske några kompletterande träffar om det är så att du inte bara vill ha en avkopplande behandling.

Vill du komma är du hjärtligt välkommen!

Boka massage Göteborg – hos Body Therapy Göteborg

Boka massage göteborg