Massage

Boka massage under Jul och Nyår.

Boka massage under Jul och Nyår hos Camilla på CEM Massage. Jag kommer vara ledig från massagebänken fram till början av Januari. Men Camilla är på plats vissa dagar och jag vet att hon har lite strötider kvar. Så är du sugen på en massage centralt i Göteborg så kan du boka in dig hos Camilla, CEM Massage, på Krisitinelundskliniken.

Nu är det Jul igen.

För mig är vintern en perfekt tid för återhämtning. Trädgården vilar och tiden utomhus är lite mindre än under den mer ljusa årstiden. Det innebär att jag kan sitta och läsa framför brasan och ha lite go musik på i bakgrunden. Det gör jag annars också men det är liksom lättare att sätta sig ner den här årstiden. Det är mysigt att sitta inne och mysa när det är mörkt utomhus.

Förutom att läsa så tittar jag som dom flesta andra på filmer och serier och jag lyssnar gärna på musik. Allt så väl. Men det innebär att jag brukar ta långledigt över Jul och Nyår. I år har jag lite inbokade Rådgivningstimmar under den här tiden. Och några tider ligger ute än så länge också. Men jag kommer inte stå vid bänken utan kroppen kommer få sig en ordentligt vila.

Boka massage under Jul och Nyår – men inte hos mig.

Nu är det så bra att Camilla som också är på Kristinelundskliniken har öppet några dagar under min lediga period. Och jag vet att hon har lite strötider kvar när jag skriver det här. Så passa på att boka en massage eller Reflexologi/Zonterapi hos Camilla.

boka massage under jul och nyår

Vad är Reflexologi eller Zonterapi.

Camilla skriver på sin Bokasida att det är Zonterapi / Reflexologi utgår ifrån att det finns zoner/reflexpunkter som står i förbindelse med varje del av kroppen. Finns det en överbelastning eller en obalans i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta, enligt denna metod. Man brukar utföra behandlingen under fötterna men ibland gör man det även på händer, ben, knän och öron.

Vanliga besvär som behandlas med Zonterapi/Reflexologi är stress, muskel- och ledbesvär, magproblem, huvudvärk och migrän, ryggont, sömnsvårigheter, oro och för att stärka immunförsvaret skriver Camilla.

Vill du testa boka direkt eller vill du komma i kontakt med Camilla så hittar du henne här.

zonterapi

Boka massage

Du kan boka tider hos mig från början av Januari igen. Det ligger redan lite tider ute och mer kommer komma upp. Under tiden passa på att förkovra dig lite kring mitt utbud både vad gäller Massager och Rådgivning/ Coachning.

Du hittar också en hel del information om Lymfödem och Lipödem under Nyheter här på min hemsida.

Annika-bodytherapygoteborg