boka vinterns lyxiga massagebehandlingar centralt i göteborg

Nu är det dags att boka vinterns lyxiga massagebehandlingar centralt i Göteborg. Du kan välja mellan Hot Stone Massage eller MÅ Royal Body Massage. Vill du ha en mer djupgående behandling är det Hot Stone du skall välja. Vill du ha en mjukgörande, avkopplande och energigivnade massage kan du välja vilken som. Nu får du fundera lite om någon av dessa massager kan passa dig. Massage är så personligt. Det kan vara svårt att säga om just du gillar den eller den massagen. Men varför inte testa? Det här är två massager som är goa och väldigt avkopplande att få.

 

Boka vinterns lyxiga massagebehandlingar

 

Boka vinterns lyxiga massagebehandlingar från November till Januari.

Erbjudandena kommer ligga uppe från november till slutet av Januari. Det kommer vara begränsat antal möjliga bokningar uppe. Det beror på att jag har många som vill komma på mina ordinarie behandlingar. Dessutom har jag många återkommande kunder. Dom vill naturligtvis ha möjlighet att boka sin vanliga massage även under dessa månader. Men jag tycker verkligen det skall bli jätteroligt att kunna erbjuda både nya och gamla kunder på något speciellt nu. Det vill säga något annat än det som brukar finnas på min meny. Och det är fantastiskt goa behandlingar med Maria Åkerbergs kroppsprodukter.

 

Hot stonemassage-erbjudande göteborg

Hot Stone Massage

Det är svårt att inte hänge sig åt värmen från de varma lavastenarna och de eteriska oljorna under behandlingen. Massagen kan ges i uppmjukande och avkopplande syfte. Mer som en Spa behandling. Men den kan också ges på ett sätt så att muskler, fascia och triggerpunkter behandlas. Oavsett upplevs Hot Stone Massagen ofta som väldigt avkopplande och uppmjukande. Det passar också dig som vill gå ned i varv och minska på både spänningar och stress. Massagen upplevs ofta som harmonisk och lugnande. Du kan välja mellan att bara bli masserad med varma lavastenar eller växla mellan varma och kalla stenar. Jag brukar alltid lägga till dom nerkylda stenarna i slutet av behandlingen i så fall.  Effekten du får av temperaturväxlingarna är att det skapar energi och ökad blodcirkulation. Du kan läsa vidare om Hot Stone Massage när du bokar.

Kanske är det dags för dig att boka vinterns lyxiga massagebehandlingar centralt i Göteborg.

 

MÅ Royal Body Massage

Boka vinterns lyxiga massagebehandlingar centralt i Göteborg

 

Må Royal Body Massage

Det här en riktigt lyxig och avkopplande massage. Jag använder Maria Åkerbergs Royal Body Oil, Royal Body Lotion och Body Scrubb under behandlingen. Dom här produkterna sägs stärka huden och motverka bristningar. Huden blir dessutom väldigt len och mjuk av kroppsprodukterna. Den här lyxiga kroppsoljan med vegetabiliska oljor, eteriska oljor och E-vitamin gör huden sammetslen. Dofterna kommer från Neroli, Patschuli och Rosmarin.

Behandlingen passar speciellt bra efter en graviditet eller vid en stor viktnedgång där huden behöver stramas upp. Personligen vill jag också rekommendera lite äldre personer att testa behandlingen. Jag tycker Royal Body Serien är väldigt på för just lite åldrande hud.

Vill du unna dig något extra i vinter så är det kanske just den här massagen du skall testa! Boka vinterns lyxiga massagebehandling centralt i Göteborg. Det är nära till både spårvagnshållplats, busshållpatser, cykelleder och parkeringar.

Vill du hellre ha en annan typ av massage?

Naturligtvis kommer jag ha mina vanliga behandlingar uppe för bokning också. Som du säkert vet så erbjuder jag Lymfmassage eller Lymfdränage, Medicinsk massage, Svensk klassisk massage, Gravidmassage och Mammamassage. Det är dom vanligaste behandlingarna som mina kunder boka. Du är så välkommen oavsett vilken massagebehandling du väljer. Eller om du vill kombinera Rådgivning och Lymfdränage så finns Lymfbehandlingspaketet. Skulle du inte vilja ha just Lymfdränage går det utmärkt att kombinera en prenumeration på Rådgivning med den massagen du väljer. Då kan du också bestämma om du bara vill ha en massage eller flera i kombination med Rådgivningen.

Välkommen!