Nu finns Body Therapy även i Borås i Gånghester. Det känns riktigt roligt att få möjlighet att vara både i Göteborg och i Borås. Jag stortrivs i Göteborg på Kristinelundskliniken och jag ser fram emot att etablera mig även i Borås.  Jag hoppas att du som bor närmare Borås än Göteborg bokar in dig här i Borås framöver. Lokalen är fantastisk fin, även om den ligger i ett på ytan lite slitet hus.

bdoy therapy i borås

Body Therapy i Borås – nu har jag fått en härlig miljö för behandlingar här också.

 

Vill du veta vem jag är och hur jag jobbar?

Body Therapy i Borås har faktiskt en egen bokningssida på Boka direkt. Body Therapy i Borås har naturligtvis en annan adress än samma klinik i Göteborg. Lokalerna skiljer sig åt en hel del. I Göteborg är det en liten lokal i en klinik. I Borås är det en stor lokal med flera funktioner.

Men det är samma innehåll. Samma massageterapeut, samma behandlingar och samma produkter. Det kommer att vara lite skillnader på vad jag kan erbjuda och det beror främst på att jag har mer plats i Borås. Jag kommer att lägga upp behandlingsalternativ allt eftersom i Borås, men redan nu finns det en hel del att välja på. Som djupgående/idrottsmassage eller lymfmassage till exempel.

För att få en liten känsla av hur jag jobbar kan du titta Body Therapy Göteborg och Body Therapy Göteborg på Boka direkt där en del recensioner finns.

Vill du veta mer om mig eller hur jag jobbar så hittar du mer information på hemsidan.

Yoga, andas, rehab och prehab

Ett stort rum som kan bli större. Blir det yoga här i höst?

Redo för Borås.

Och det är alltid av jag som kommer ge dig en behandling när du kommer till Body Therapy i Göteborg eller Borås. Det kan kanske vara lite trist att alltid möta samma person, men det har också sina fördelar. Får man samma behandlare så lär man känna varandra. Du som kommer väljer att komma tillbaka om du vill och du vet vad du får. Jag lär känna dig och din kropp och kan därför följa upp och fortsätta utifrån den tidigare erfarenheten vi har.

Visst låter det rätt vettigt. Själv är jag i alla fall rätt trött på att möta olika personer oavsett om det är per telefon eller i personliga möten när jag söker vård eller har köpt någon tjänst. Jag tycker att jag alltid får börja om från början och berätta samma sak trots det är samma ärende eller åkomma. Så tycker du som jag och gillar att möta samma person under din behandlingsperiod så vet du att på Body Therapy är det mig du träffar.

 

Väntrummet börjar bli klart i Borås.

Det är inte riktigt klart med all inredning. Det fattas lite hyllor här och där, och en och annan grön växt. Men funktionaliteten är väldigt bra redan. Här kan du sitta om du kommer lite innan din inbokade tid så hämtar jag dig när det är dag.

Body Therapy i Borås väntrum

Visst är väntrummet fint!

 

Välkommen!