Massage som friskvård för entreprenörer? Såklart vi behöver det!

Massage som friskvård för Entreprenörer. Brukar du som är entreprenör använda dig av friskvårdsbidraget? Vet du om att massage är avdragsgillt för företag?

Hos mig kan du få en massage som är anpassad efter dina behov. Body Therapy finns centralt i Göteborg, nära Avenyn och numera även i Borås. Nära till både spårvagns- och busshållplatser och parkeringshus i Göteborg. Fri parkering i Borås vid kliniken.

 

Hur ofta behöver man ta en massage?

Entreprenörer som kommer till mig brukar komma regelbundet. Många kommer var fjortonde dag. Andra en gång i månaden. Orsaken till att dom flesta kommer så pass ofta är att dom vill få en kroppscheck gjord regelbundet. Dom vill inte gå med besvär som inte åtgärdas i tid, utan man vill åtgärda problemet så snabbt som möjligt. Har man sin schemalagda inbokade tid så behöver man inte leta behandlingstider, utan bara komma till kliniken. Det är enkelt och bekvämt.

Varför skall man gå på massage?

Dom flesta Entreprenörer som går regelbundet hos mig säger att dom fått en bättre kroppskännedom i och med behandlingarna. Det gör också att man kan fånga upp obalanser och stressreaktioner lite snabbare och åtgärda dom. Både du och jag känner när kroppen inte är som den brukar.

Många säger också att dom går ner i varv och stänger av under behandlingen. Det är bra för att motverka långvariga stress. Du landar och går ner i varv varje gång du lägger dig på bänken. Du känner helt enkelt skillnad mellan på och av. Och det är en viktig förmåga när det gäller att ta hand om sig på bästa sätt!

Du kan också få förslag och tips på vad du själv kan göra för att förebygga eller rehabilitera problem som du har eller har haft. Det kan gälla olika delar inom livsstilsområdet: fysisk aktivitet, träning, avslappning, återhämtning, stressreducering, kostvanor och motivation.

Entreprenör och hållbarhet.

Driver man ett företag, stort eller litet så tror jag det är lätt att köra på för mycket ibland. Vi jobbar med vår egen verksamhet, våra projekt, våra drömmar och önskningar. Det som är bra är att vi ofta har tydlig meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet; KASAM. Det skapar bra förutsättningar för att må bra och därmed få en hållbar hälsa.

Långa arbetsdagar och krav på produktivitet är ändå många företagares vardag. Det gör att det blir en negativ belastning både fysiskt och mentalt. Då är det viktigt att se till att man ger sig tillfälle för uppbyggnad och återhämtning. Här kan massage göra en skillnad.

 

Massage kan vara både Friskvård och belöning!

Det finns många olika sorters massage och det finns säkert någon som passar dig också. Ibland får man pröva sig fram och ibland hittar man sin form direkt, det man verkligen gillar.

Vill du veta vilka behandlingar du kan välja mellan?  Här kan du läsa vidare vilka massager som ingår i mitt grundutbud.

Mig hittar du på Kristinelundskliniken där jag utför alla mina behandlingar. Jag tror personligen att det är bra att man byter miljö när man tar en massagebehandling, även när det gäller Friskvård. Under rådande omständigheter har jag bestämt mig för att ha Rådgivande samtal online eller via telefon tillsvidare. 

Hur går ett besök till?

Under första träffen pratar vi igenom vad du har för behov och önskningar. Känns det bra och du vill gå vidare gör vi en första kroppscheck. Du kan också få känna på lite olika massagetekniker om du vill. Sedan planerar vi in hur ofta och långa behandlingar du vill ha. Jag har valt att inte ha någon bindningstid, vilket gör att du kommer på dina behandlingar så länge du känner att det ger dig det du vill ha. Nu är det bara att boka in det första besöket. Det gör du enklast genom att maila till info@bodytherapy.se.