Erbjudande Massagepaket

Erbjudande – Gravidmassage eller Idrottsmassage & Lymfdränage!

Erbjudande massage

Vitaliserande och energigivande massagepaket.

Erbjudande utöver det vanliga! Massagepaket med både hårt och mjukt innehåll.

Jag har börjat erbjuda Sport/Idrottsmassage igen och då känns det roligt att kunna lägga in behandlingen i försommarens erbjudande också. Förutom Idrottsmassagen så finns det möjlighet för dig att välja en djupgående Medicinsk massagebehandling. I det här paketet ingår också ett lymfdränage.

Nästa paketerbjudande vänder sig till dig som är gravid. Du får en Gravidmassage men även ett lymfdränage på ben och fötter.

Bodytherapygöteborg

Lymfdränage & Djupgående Massage 120 min, 1080 kr

I det här paketet får du en 45 minuter djupgående Medicinsk Massagebehandling eller Sport/Idrottsmassage. Du bestämmer vilka områden du vill skall behandlas. Många som önskar Medicinsk Massageterapi väljer ofta rygg, skuldror nacke och säte. Föredrar du Sport/Idrottsmassage väljer du kanske snarare utifrån vilka kroppsdelar du framför allt belastar i din träning eller idrott.  Här är det ofta säte och ben som hamnar i fokus för löpare till exempel.

Därefter får du 75 minuter lymfmassage/dränage.

Erbjudande massage

Lymfmassage av fötter och ben för den gravida.

Gravidmassage & Lymfdränage av ben och fötter 100 min, 900 kr

Du får en 60 minuters Gravidmassage på baksida kropp; rygg, skuldror, nacke, säte, länd och ben. Du ligger bekvämt och tryggt på en Gravidkudde med plats för mage och byst under behandlingen. Därefter får du 40 minuters Lymfmassage/dränage av ben och fötter.

erbjudande

Gravidmassage ett paketerbjudande.

 

Alla erbjudande gäller under Maj och Juni.

Vill du boka in en tid direkt gör det här!

 

 

bakgrund hav-massage

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *