Erbjudande och uppdatering av massage och rådgivning. Här får du ett aktuellt erbjudande som gäller under maj månad 2021. Men du kommer också få reda på hur jag tänker kring sommarens erbjudande. Det blir också en kort beskrivning av vad lymfpaketet är och hur jag tänker kring det. För Lymfpaketet är bra om du behöver flertalet behandlingar för att kicka igång systemet.

Erbjudande och uppdatering

Erbjudande och uppdatering av massage och Lymfpaket.

Aktuellt erbjudande och uppdatering.

Maj månads erbjudande är faktiskt inte från mig, utan från min kollega Camilla som driver CEM massage. Camilla är ju också på Kristinelundskliniken sen några månader och är i full gång nu. Hon erbjuder lite andra behandlingar än vad jag gör, utöver massageterapi. Därför så är det här erbjudandet något jag faktiskt inte kan ge er alls. Men det kan hon. Så passa på att träffa Camilla och få en skön behandling.

Ansiktsbehandling med handmassage.

Visst låter det underbart. Camilla erbjuder 45 minuters ansiktsbehandling med 10  minuters handmassage för 700 kr under maj. Det är också ett ypperligt tillfälle att komma och träffa Camilla och kanske boka in sig på någon mer behandling eller massage.  Vill du se vad hon har för behandlingar redan nu eller boka in dig på erbjudandet så går du in på bokningssidan. 

erbjudande handmassage

Erbjudande där handmassage ingår.

Sommarens erbjudande – vad blir det i år?

I år har jag tänkt att ha en go och lång massagebehandling med Maria Åkerbergs kroppsprodukter. Det kommer bli skrubb, massage och avslut med lämplig kroppslotion. Naturligtvis blir det en helkroppsbehandling  där ansikte, händer och fötter också ingår.

Jag kommer lägga ut erbjudander så snart det blir dags.

Lymfpaketet - helhetshälsa

Lymfpaketet med rådgiving.

Nu har jag varit igång med Lymfpaketet ett tag, men inte tillräckligt för att kunna dra några mer generella slutsatser. Det som är uppenbart är att själva formen fungerar väldigt bra. Fokus lymfdränage vid bänken, fokus allt runt omkring och eventuella tips och råd i den separata rådgivningen.

Hur går det till när du bestämmer dig för ett Lymfpaket?

Har du väl bestämt dig för att du behöver flera behandlingar skulle jag vilja säga att Lymfpaketet kan vara något för dig. Det passar dig som vill ha lite mer struktur och få dina behandlingstider så att behandlingen i sig gynnar dig på bästa sätt. Det gäller att det är tillräckligt ofta och lagom långa behandlingstillfällen. Det skall inte behöva bli så många gånger normalt, enligt min erfarenhet.

Upplägget är fyra lymfdränage med start med en behandling på 90 min. Därefter ser vi vilken tid du kan förväntas behöva till nästa behandling  och nästa. Emellan behandlingarna kommer vi lägga in 30 minuters Rådgivning/Samtal. När vi pratar med varandra gör vi det via mobil eller online. Det är 3 samtal som ingår i paketet. Under Rådgivningen tar vi upp vad som hänt under behandlingen, mellan behandlingarna och så lite mer konkret rådgivning om hur du kan öka din lymfhälsa på egen hand, om det skulle behövas.

Behandlingarna kostar lika mycket som i vanliga fall och Rådgivningen ligger på 300 kr gången.

 

Boka din första behandling i Lymfpaketet.

 

Boka Lymfpaketet

 

Vill du läsa mer om hur jag tänker kring Lymfpaketet hittar du det här.