Fokus lymfcirkulationen

Fokus lymfcirkulationen – workshop den 8/11 i Borås.

 

Fokus lymfcirkulationen – en workshop söndagen den 8/11 i Gånghester, Borås.  Välkomna till en dag med fokus på vårt viktiga lymfsystem. Vi kommer genom praktiska övningar aktivera och stimulera vårt lymfsystem på olika sätt under dagen. I samband med praktiken kommer vi också samtala kring lymfsystemet och hur vi på bästa sätt kan främja en god lymfhälsa. Praktik blandas med lite teori med fokus på lymfcirkulationen.

När, var och pris.

När: söndag 08 november kl.10.00-14.00

Plats: Bodytherapy i Borås Stora vägen 2, 3 vån. Gånghester

Pris: 850 Kr inkl. lättare lunch/fika

Det är Josefin som driver YogiJo och jag som kommer att hålla i Workshopen under söndagen.

Begränsat antal deltagare eftersom vi vill kunna hålla bra distans till varandra under dagen

Workshopens innehåll – fokus lymfcirkulationen.

Vi hoppas kunna erbjuda en dag som ger dig lite nytt du kan ta med dig hem till din vardag. Du får med dig tips och råd om vad du kan göra själv eller vart du kan vända dig om du behöver ta hjälp av någon annan. Vi tipsar och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet och vi hoppas du bidrar med det du vill och kan.

  • Vi börjar med att väcka och mjuka upp kroppen med sköna flödande rörelser. Sedan går vi mer specifikt igenom olika rörelser som anses bra för lymfsystemet. Vi hjälper dig att hitta bra rörelser som funkar för dig. Det kan vara Yoga eller andra rörelsetekniker som stimulerar lymfan.
  • Vi prövar på olika andningstekniker både inom och utanför Yogasystemet som främjar lymfans flöde.
  • Avslappning och kroppsscanning.
  • Fika/lättare lunch
  • Nu kommer vi ha användning av det vi fått med oss tidigare under dagen. Josefin har tagit fram speciellt bra Yogarörelser och Yogatekniker för att vi skall få ett så bra lymfatiskt Yogapass som möjligt. Du behöver inte vara vig eller ha praktiserat Yoga tidigare för att delta. Det viktiga är att vi skall ha en rolig och inspirerande stund som främjar vår lymfa. Vi kommer alltså att fortsätta kombinera rörelse och andning, allt för att stimulera och främja en god lymfcirkulation.
  • Vi avslutar dagen och för dom som så önskar bjuds det på te eller kaffe efter Yogan.

Josefin- YogiJo håller i Yogadelen.

 

Använd gärna formuläret här om du vill anmäla dig eller om du undrar över något.