Gott nytt år 2023

Gott Nytt År 2023 och naturligtvis önskar jag dig en riktigt God Jul också! Jag vill tacka alla mina härliga kunder som kommit till mig under året. Det har varit ännu ett fantastiskt roligt år för mig. Jag måste erkänna; det är ni som gör att jag det. Att jag med gott mod och stor glädje kan gå helt in för ett Gott Nytt År 2023. Jag hoppas verkligen att ni eller dom flesta av er fått med något användbart och matnyttigt från mig också. Att behandlingarna har givit er något. Om inte annat en slags förståelse eller insikt.

Gott nytt År 2023

Vad bär det nya året med sig? Det är naturligtvis helt  omöjligt att veta. Men jag tänker att vissa saker kan vi ändå planera in eller hoppas på. Eftersom Body Therapy Göteborg framförallt handlar om hälsa i form av behandling, träningstips och hälsosamtal kommer jag hålla mig inom den ramen här.

Min satsning under 2023 är att än mer arbeta ihop dom två så ofta skilda delarna. Vår mentala del och vår kropp. Lymfpaketet är ett väldigt lyckat koncept. För den som får det. För mig för att det ger ett tydligt resultat för min kund. Jag känner att jag gör ett så bra jobb jag kan göra då. Och det är alltid kul. För att få till ett riktigt Gott nytt år 2023 kommer jag behöva att få ihop fler behandlingspaket på detta sätt. Varför kanske du undrar? Varför är inte en massage tillräckligt?

Vintermys och vila

Det här blir ett långsiktigt projekt

Min erfarenhet säger att det alltid nästan behövs mer en än behandling. Om det inte är en akut skada eller störning som kan åtgärdas som färsk så att säga. Annars har ofta kroppen anpassat sig efter störningen. Kroppen hittar smarta lösningar på dom hinder som uppstår. Hinder som smärta, orörlighet eller rädsla till exempel. Då behövs det tid att följa kedjan av störningar eller obalanser i kroppen. Detta för att kunna komma till rätta med problemet. Ofta behövs det specifika övningar för att stärka upp. Ofta behövs det särskilda töjövningar för att mjuka upp fascia och muskler. Dessutom behöver du få en bra medveten mental ingång till att komma till rätt med det. Hur du kan tänka kring både din kropp och dess störningar. Och framförallt hur du kunna jobba vidare på ett sätt som passar dig. Det får du genom ett Hälsosamtal separat eller i anknytning till en behandling.

Det behövs både Behandlingar och Hälsosamtal

Enligt mig behövs allt det där. Naturligtvis kommer jag behöva utveckla tänket och formuleringarna kring det här. Men i stora drag är det så här jag tänker.

Lymfmassage Lymfdränage

Lymfmassage eller Lymfdränage

Naturligtvis kommer Lymfmassage/Lymfdränage och Lymfpaketet fortsätta att stå högt upp på min agenda. Under 2022 har många kunder fortsatt boka in sig på Lymfmassage/ Lymfdränage. Det verkar finnas ett enormt stort behov av denna behandling. Inte bara för dom som har Lymfödem eller Lipödem. Det gäller även många andra som upplever att dom inte känner igen sin kropp.

Nu vill jag avsluta med att önska dig en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vill du boka en massage för att få ett riktigt Gott Nytt År 2023 gör du det här.

Annika-bodytherapygoteborgBody therapy göteborg