Gott Nytt År! Mera massage under 2019?

Gott Nytt År-Body Therapy goteborg

 

 

Gott Nytt År 2019!

Snart lämnar vi 2018 och går in i 2019. Jag hoppas du haft ett bra år i år och att 2019 bli ännu bättre. Har du några nyårslöften du skall avge? Jag har egentligen bara ett som återkommer år från år. Jag skall försöka göra det jag gör med glädje. För mig är det ett bra tänk oavsett om det är ett nyårslöfte eller inte. Och jag brukar faktiskt kunna leva efter det rätt bra. Så Gott Nytt År!

För mig betyder “att göra saker med glädje” att faktiskt göra saker jag gillar. Ibland får man ju göra saker som kanske inte känns så kul att göra. Men jag brukar nästan alltid hitta något jag kan tänka som är bra med det jag gör, och då blir det ju rätt roligt att göra det också. Men visst, jag gallrar rätt hårt i vad jag gör och inte gör. Och så länge jag kan välja, så blir det sådant som ger mig glädje som hamnar på Att göra listan.

Hållbar hälsa 2019?

Har du några tankar kring vad du skulle kunna göra för att må lite bättre och öka ditt hälsokapital? Min erfarenhet är att rätt många har tankar kring nyår som rör just livsstilsförändringar. Det kan gälla att komma i gång och träna, gå ned i vikt, sluta röka eller snusa, inte äta godis eller socker eller kanske är det att man vill ta hand om sig lite bättre. Det är här massage kommer in som en behandlingsform som både ger kroppslig och mental nedvarvning och återhämtning. Att skaffa rutiner kring vardagen, träningen, maten, sömnen och faktiskt ja, även massage tror jag är bra för många som har besvär med stress och smärta.

Ny behandling 2019!

Inom några dagar kommer jag lägga upp en ny behandling. Behandlingen kommer vara Januari och Februari månads erbjudande. Därefter kommer det bli en av mina stående behandlingar. Så håll utkik för jag hoppas bli klar med konceptet innan den 7/1 när jag är tillbaka igen.

Gott Nytt År på dig och så hoppas jag vi ses 2019!

Massör

 

Annika-body-therapy-goteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *