Är du gravid och mår bra men längtar efter en go massage? Då är du naturligtvis väldigt välkommen. Är du gravid och känner av gravidrelaterade besvär som tighta muskler och en trött kropp då är du också väldigt välkommen! Boka direkt här!

Gravid och värk i rygg och axlar.

Gravidmassage Göteborg – Gravid och värk i rygg, axlar och nacke?

 

Gravidmassage Göteborg hos Body Therapy Göteborg

Det här en speciell form av massage som är anpassad för att möta de speciella behoven och bekvämligheterna gravida kvinnor kan behöva.  Det finns många fördelar med att boka en gravidmassage under graviditeten. Är du osäker på om du verkligen kan eller borde ta en gravidmassage så stäm av med din barnmorska eller läkare först. 

Fördelar med att boka en gravidmassage

  • Det ökar din flexibilitet så att både muskler och leder blir mindre strama och tighta. Det är ofta bra inför en förlossning.
  • Massage för gravida kan hjälpa till att lindra vanliga gravidrelaterade besvär som ryggsmärta, bäckensmärta, spänningar i nacken och axlarna samt svullnad i ben och fötter.
  • Gravidmassage liksom all massage frigör hormonet oxytocin. Det kan minska stress och ångest. Det kan också förbättra sömnen och ge en ökad känsla av avslappning.
  • Helt klart ökar det blodcirkulationen vilket förbättrar syre- och näringsflödet till både mamman och fostret. Det kan också minska risken för svullnad och åderbråck. 
  • Med inslag av lymfmassage kan även svullna ben och fötter få lindring.
  • Gravidmassage kan hjälpa till att främja en positiv kroppsuppfattning och öka självkänslan hos dig som är gravid.

Så visst låter det som att det kan vara helt på sin plats att boka in dig på en gravidmassage.

Snart mamma

Med en gravidkudde ligger du skönt på mage

När du bokar en massage hos mig får du ligga på en gravidkudde. Det gör att du kan ligga bekvämt på mage, vilket är lite ovant ju längre fram i graviditeten du kommer. Men de flesta tycker det är riktigt skönt. Det gör att jag kan arbeta på rygg, axlar och nacke och du kan ligga avslappnad och bara njuta. Det funkar naturligtvis jättebra att ligga både på sidan och på rygg med lite support om du vill det.

Vill du läsa mer om Gravidmassage hos mig så kan du göra det här!