Gravidmassage eller massage för nyblivna mammor – dags att boka vårens sköna, avkopplande massage!

Gravidmassage och massage för nyblivna mammor – Under senvåren kommer du kunna boka in en Mammamassage hos mig också. Som alltid kommer den nya behandlingen erbjudas till ett reducerat pris den första tiden.

Massage när du är gravid.

Under en längre tid har jag jobbat med Medicinsk massageterapi och massage. Det gör att jag är van och expert på just massage. Det tror jag är bra även när det gäller Gravidmassage. Du kan känna dig trygg när du kommer till mig. Du kommer få en proffesionell behandling på en bekväm gravidkudde. Det innebär att du kan ligga på mage och få massage på baksidan av kroppen vilket dom flesta tycker är riktigt skönt.

När du kommer till mig på Gravidmassage ligger fokus på att minska spänningar och ömhet i länd, säte, rygg, skuldror och nacke. Är du tung i benen och trött i fötterna är det också en självklar del av massagen.

En av dom viktigaste anledningarna till att du skall välja Gravidmassage är att det frisätter måbrahormon. När du får en djupgående behandling stimuleras kroppen cirkulation och då aktiveras bl a måbrahormonen. När du har en välfungerande cirkulation, så har du också en bra grund för en välfungerande kropp och ett stärkt immunförsvar. Du kommer att öka på ditt måbrakapital.

Gravid kvinna på massagebänk får massage

Nybliven mamma – Mammamassage

Är du nybliven mamma? Massage för nyblivna mammor kommer vara en behandling där vi inriktar oss på återhämtning och uppmjukning av spända och tighta muskler. Behandlingen är för dig som gått igenom en förlossning.

Har du ömma, tighta och trötta muskler? Har du ont i rygg och skulderparti av att lyfta och bära ditt barn? Har du vätska i benen efter förlossningen? Eller kanske har du huvudvärk och spänningar i nacke och käke? Då kan det vara en riktigt bra idé att boka in en massage för nyblivna mammor. För precis som att massage kan vara väldigt effektivt för kroppen under en graviditet och som en förberedelse inför förlossningen, så kan en massage även hjälpa kroppen att återhämta sig och stilla sig efter en förlossning.

Mammamassage är för alla kvinnor som fött barn.

Massagen för nyblivna mammor kommer vara en djupgående medicinsk massage. Jag kommer framförallt behandla din rygg och länd, men också skuldror, nacke och armar. Här sitter ofta spänningar och smärtor som kan ha kommit i samband med att du var gravid, eller i samband med förlossningen.  Tiden efter förlossningen är ofta en härlig tid. Samtidigt skall din kropp vänja sig vid nya vanor och rutiner som påverkar både sömn och stressnivåer.  Tanken med Mammamassagen är att lösa upp spänningar och lindra stelhet och smärta.

Hur kommer det gå till?

Mammamassagen finns inte att boka ännu utan kommer finnas som bokningsbar först under maj månad hos mig. Då kommer det också finnas mer information om både massagen och det praktiska runt om kring kommer att fungera. Så är du intresserad eller om du vet någon som kanske är det så håll lite utkik under maj.

 

Bodytherapygöteborg