Hälsosamtal i Göteborg – visste du att du kan få det hos mig? Enskilt eller i samband med en behandling. Ibland är det inte så tydligt vart vi är på väg. Ibland knakar det och riskerar att brista under och runt oss. Men med rätt redskap så kan vi ändå skapa goda förutsättningar för att klara det vi vill. Broddar på skorna och isdubbar runt halsen och en ispik för att känna mig fram. Och en lina om olyckan skulle vara framme. Det är bra att ha någon med sig också. Det samma gäller för Hälsosamma förändringar vad gäller vår mentala och fysiska hälsa allt som oftast. Och när det kommer till hälsa så är det bra att vända sig till någon som har lite utbildning i frågan, tycker jag. Precis som med allt annat så vill vi ju ha tips och råd av någon som kan mer än en själv. Dessutom någon som en har förtroende för och som man känner sig trygg med.

 

 

 

 

 

 

 

Visst är det lätt att hitta en massa information.

Naturligtvis hittar vi massor av information idag runt omkring oss. Inte minst på internet och i sociala medier. Det är mycket information som är bra. Men det är också en hel del som kanske inte stämmer riktigt generellt. Det gäller att veta vad en skall leta efter. Lätt eller? Knappas för vad är information och vad är desinformation. Dessutom är det mycket som händer i området hälsa och har så gjort i några år. Nya områden, nytt tänk och nya perspektiv. Personligen tycker jag det väldigt bra. Men ändå, jag som har läst en del om både mental och fysisk hälsa har svårt att orientera mig. Hur har du det då, undrar jag? Det måste vara jättesvårt. Kanske kan vi hjälpas åt för att ta fram det som du behöver just nu. Det gör vi genom ett Hälsosamtal i Göteborg.

I mötet med mina kunder -verktygslådan.

När jag har Hälsosamtal i Göteborg eller Massageterapi har dom flesta av mina kunder med sig en hel del kunskap. Det kan vara om te x Lymfmassage eller Lymfsystemets funktion och behov eller något helt annat. Ibland är vi överens, ibland kanske jag tycker något annat. Men eftersom jag är Medicinsk Massageterapeut och det är min profession så vill jag så klart ha bra belägg för vad jag påstår. Naturligtvis vill jag gärna kunna hänvisa till forskning när det finns någon. Men jag har också genom egen erfarenhet sett att en del saker fungerar riktigt bra. Inte för alla så klart. Men för en hel del. Då är det något jag brukar berätta och ibland föreslå att vi tester.

Men jag kan så klart inte ha koll på allt. Så klart vet jag inte allt heller. Men det finns påståenden och metoder som jag kan ställa mig bakom. Andra kan jag vara mer tveksam till. Det är mycket som florerar och påstås kring både det ena och det andra vad gäller hälsa. Samtidigt finns det väldigt lite forskning och breda undersökningar kring friskvård. Men jag försöker alltid utgå från att vi är experter på våra egna kroppar. Så en kan pröva något. Funkar det, så är det bra. Funkar det inte, så pröva något annat. Men det innebär inte med självklarhet; att funkar det för dig, så funkar det för alla andra. Men det kan vara värt att testa ibland.

Utgångspunkten måste bli gemensam i våra Hälsosamtal i Göteborg och i vår Massageterapi. Det är för att få ett resultat vi är nöjda med. Det är så viktigt att vi har en utgångspunkt så nära varandra som möjligt.  Att vi jobbar på tillsammans med det vi kommit överens om. Det låter så självklart, men ibland är det svårt. Det är ofta besvärligt att ta en sak i taget och med små utforskande steg. Att inte börja använda alla verktyg i verktygslådan eller springa iväg och handla nya.

Hälsosamtal i Göteborg

Hälsosamtal i Göteborg – Boka via bokningssidan.

Varför behövs Hälsosamtal?

När vi skall göra en förändring är det bra att använda olika tekniker och redskap. Det behövs en bra verktygslåda. En låda där vi kan plocka upp de redskap vi behöver för just den uppgift eller förändring vi planerar att genomföra. Naturligtvis är det lite olika för olika människor. En del har redan en verktygslåda med dom flesta redskap i. Verktyg dom behöver för att hålla sig i form och ha en bra fysisk hälsa. Andra har en låda men med fel verktyg i. Andra igen, har en bra verktygslåda men använder inte rätt verktyg vid rätt tillfälle. Och några använder alla verktyg samtidigt. Och det funkar inte. För att få lite ordning på det här kan du pröva att boka ett Hälsosamtal i Göteborg.

Det är bra att få kunskap och tips om hur du skall använda vilka verktyg och när. Det som är det viktigaste och som du så klart redan vet. Det är att börja göra. Att pröva och praktisera de metoder, råd och förslag som kan vara bra för just dig just nu. Genom att ha någon du kan prata och diskutera med under den här fasen så blir det det enklare och tydligare. Därför finns Hälsosamtal i Göteborg. Det brukar också vara till hjälp för att du själv sedan skall känna dig trygg för din fortsatta process. Du skall kunna navigera och styra tillbaka när du hamnar på avigvägar. Att hantera motgångar och fortsätta att göra det du faktiskt bestämt dig för att göra.

Det blir bra hjälpmedel för dig. Du kommer själv märka när du velat bort dig från din nya hälsosamma väg. Då kan du stanna upp och se dig omkring. Sedan kommer du veta hur du vänder tillbaka. Till det som gör dig nöjd. Och till det som du bestämt dig för att göra. Det som gör att du mår bättre mentalt och fysiskt.

Boka Hälsosamtal i Göteborg