Hawaiiansk massage centralt i Göteborg – så var det dags igen att aktivera den Hawaiianska massagen! Det är med stor glädje jag gör det eftersom det är en av de goaste massagerna jag vet. Det är en högst personlig åsikt men jag tror faktiskt det är många som håller med. Det kan vara för att det är en helkroppsmassage och att behandlingsstråken är långa och ihopvävda. Det blir liksom en helhet, även om det också finns mer korta strykningar och tryck med i behandlingen.

 

Som vågorna på havet

Hawaiiansk massage i central Göteborg

Du har säkert hört att en brukar beskriva den Hawaiianska massagen som vågor på ett hav. Det är en böljande och flödande behandling som många av mina besökare verkligen gillar. Den skapar energi och den ger avkoppling samtidigt. Den är lyxig och behaglig. Men ett måste är nog i alla fall att du måste fullkomligt älska massage!

Det går att välja hur du vill ha den

Du kan välja om du vill ha din Hawaiianska massage mer genomgående flödande. Då blir det mer stora långa strykningar och tag som pågår i en slags konstant återkommande rytm.

Väljer du istället att få en mer behandlande Hawaiiansk massage då kombineras de där långa flödande strykningarna och tagen med tryck och andra traditionella grepp utifrån vad som kan behövas. Det blir inte samma flöde i behandlingen, men den är mer djupgående på de områden där som då behandlas.

Massage centralt i Göteborg

Hawaiiansk massage centralt i Göteborg

Som sagt då var det dags igen för den Hawaiianska massagen hos mig. Jag hoppas du vågar testa om du inte gjort det förut. Eller om det redan är en favorit så är det dags att boka in sig.

Har du testat massagen hos någon annan massör så kan det vara värt att pröva igen. Alla vi massörer sätter vår egen prägel och vi väljer vilka inslag vi tar med i just vår behandling. Kanske lite beroende på vem som ligger på bänken med.

Det är faktiskt också något att tänka på. Har du fått en behandling för några år sedan så är det inte alls säkert att du mottar behandlingen på samma sätt idag. Vi ändrar oss fysiskt genom åren, vilket påverkar mer än vad vi kanske anar.

Mjukt eller hårt?

Det är ofta så att vi vill ha det ena eller det andra. Och det här är faktiskt något jag skulle vilja skriva ett helt inlägg om. Men för att konkretisera lite kring just den Hawiianska massagen – Det skall vara kraftfullt, men du ska kunna vara avslappnad under behandlingen. Det är alltid då du bäst kan tillgodo göra dig en behandling om du vill ha både en behandlande och återhämtande effekt, tycker jag.

 

Dags att boka årets första pop-up behandling?

 

Välkommen att boka Hawaiiansk massage centralt i Göteborg

 

Vill du boka något helt annat? Så klart är du välkommen då också. Du kan läsa mer om mina olika behandlingar på Vilken massage passar dig?