Hawaiiansk massage & Hot Stonemix – Vårens erbjudande.

Hot stone-Hawaiiansk massage-erbjudande göteborg

Hot stone & Hawaiiansk massage i energigivande kombination.

Hawaiiansk – Hot Stone massagemix.

Vårens Erbjudande – Hawaiiansk massage kombinerat med varma stenar. Jag hoppas det är precis vad du längtar efter nu under vårmånaderna. Erbjudandet gäller till och med 1:a Juni. Det är en lite längre behandling på 110 minuter till priset av 1200 kr.

Det är en böljande, vitaliserande och kraftfull helkroppsbehandling där de typiska Hawaiianska greppen görs med och utan varma stenar. Den energiska, flödade rytmen är vad som utmärker behandlingen. Man brukar säga att den Hawaiianska massage utförs med rörelser som påminner om havets vågor.

Hot Stone och Hawaiiansk massge? Passar det ihop?

I behandlingen kommer jag använda stenarna som en integrerad del i den Hawaiianska behandlingen. Det blir en förstärkt Hawaiiansk massage, skulle jag vilja säga. Så jag tycker det är en självklar kombination där jag som massör kan förstärka det bästa hos båda behandlingarna. Varma Stenar går att använda på många olika sätt och med olika syften. Här får det bli en del av det böljande, flödande och energigivande.

Massagedags - Nya behandlingar och erbjudande.

Tid för massage – Hawaiiansk & Hot Stone massagemix – Vårens erbjudande!

Varför Hawaiiansk – Hot Stone massagemix?

Det är en djupgående och skön behandling som hjälper dig att gå ned i varv och slappna av. Men det är också en behandling som ger energi och upplevs som vitaliserande. 

Massagen är speciellt bra mot spända muskler, dålig blodcirkulation och stress.

Massagemixen hjälper blod- och lyfmcirkulationen att öka och immunförsvaret stärks. Massagebehandlingen frisätter dessutom kroppens eget endorfin som har en smärtlindrande effekt och du får en ökad produktion av hormonet oxytocin som gör dig lugn och harmonisk.

Dags att boka en massage?

Boka kan du gör via länken ovan eller från hemsida. Vill du veta något speciellt om behandlingen är det enklaste att maila mig på info@bodytherapy.se så svarar jag så snart jag kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *