Hitta din massage centralt

hitta massage centralt i goteborg

Hitta din massage centralt i Göteborg hos mig på Body Therapy Göteborg. Om du vill komma i kontakt med mig kan du använda det här formuläret. Sms eller mail fungerar också bra. Jag kan ha svårt att svara i telefonen. Men lämna ett meddelande så ringer jag upp så snart jag kan. Vill du boka en tid kan du göra det direkt på nätet.

Du kan läsa mer om vilken behandling som passar dig här på hemsidan.

Välkommen! /Annika

 

Du får gärna kontakta mig genom detta formuläret:

 

Hitta din massage-body therapy goteborg

Hitta hit!

Kristinelundsgatan 13, vån 2
(Även ingång från Södra vägen 23)
411 37 Göteborg

 

När du kommer till kliniken så är du välkommen att sitta ned i väntrummet så kommer jag och hämtar dig där när det är dags för din massage. Välkommen!