Hitta din massage centralt &

Kontakta mig

För din helhets hälsa

Hitta din Lymfmassage / Lymfdränage, Massage eller din Coaching – Hälsosamtal centralt i Göteborg på Body Therapy Göteborg. Om du vill komma i kontakt med mig kan du använda det här formuläret. Sms eller mail fungerar också bra. Jag kan ha svårt att svara i telefonen. Vill du boka en tid kan du göra det direkt på nätet.

Du kan läsa mer om vilken behandling som passar dig här på hemsidan.

Välkommen! /Annika

Göteborg – Hitta hit

Kristinelundsgatan 13, vån 2
(Även ingång från Södra vägen 23)
411 37 Göteborg

 

När du kommer till kliniken så är du välkommen att sitta ned i väntrummet så kommer jag och hämtar dig där när det är dags. Välkommen!

 

Kontakta mig kan du gör med formuläret under!

Eller kontakta mig på info@bodytherapy.se