Ja, då var det Jul igen!

God Jul-massage-goteborg

 

Ja, då var det Jul igen och året börjar närma sig sitt slut.

Jul – och nu är dom sista massagerna gjorda för i år. För mig har det varit ett fantastiskt roligt och spännande år, även i år. Det är ett privilege att få träffa så mycket olika och härliga människor. Nu är det dags att ta ledigt, men jag kommer naturligtvis avsätta lite tid för planering för 2019. Det gäller både yrkes och privatliv för det gäller ju att få det bästa av båda delarna, tycker jag.

 

Väldigt uppbokad får jag nog säga.

Det har varit väldigt roligt att se hur full bokningskalendern har varit under 2018. Det har varit Lymfdränage, Hawaiiansk massage, Gravidmassage och Djupgående massage. Många har också varit nyfikna på att testa erbjudandena som jag haft under året. Det har varit extra kul! och jag har redan bestämt mig för att fortsätta ha lite längre massagemixer som erbjudande. Att få vara lite kreativ skapar energi och lust i arbetet och det i sin tur, har förhoppningsvis genererat bra behandlingar till er mina kunder.

 

Planer för 2019?

Det blir inga stora förändringar. Jag stortrivs på kliniken och allt rullar på.  Eftersom Erbjudandena varit så uppskattade kommer jag naturligtvis fortsätta lägga upp ny regelbundet. Dessutom har jag tankar på att pröva en ny massage. Den kommer bli årets första erbjudande hoppas jag. Och om den slår väl ut kommer bli en av standardmassagerna hos mig framöver. Men det får jag berätta mer nästa år.

God Jul

Nu är det dags för Jul och helgfirande.

För mig är Julen en väldigt mysig högtid. Men det blir också tid till mycket annat hoppas jag. Det finns en hel del böcker som ligger och väntar på att bli lästa. Facklitteratur som rör massagetekniker, träning och hälsa generellt. Men också en hel del skönlitteratur. Jag kommer också fortsätta vandra och promenera och då förhoppningsvis lite mer än vanligt. Det blir många olika varianter av träning. Dels för att behålla en hyfsad fysik och dels för att jag tycker det är kul. Ja, jag gillar verkligen att träna och röra på mig. Jag vill också vara så stark och smidig så att jag kan göra det jag vill.  Jag vill kunna utföra mitt jobb, sköta min trädgård, vandra i Alperna och inte minst rida. Sen vill jag ju kunna träna på sätt som gör att jag tycker det är kul. Och det i sin tur kräver lite tänk när det kommer till vad, hur mycket och med vilken intensitet jag bör träna på. Det går inte att köra på som jag gjorde för 10-15 år sedan. Men nästan.

Nu avslutar jag med att önska er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 

Annika-body-therapy-goteborg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *