Kristinelundskliniken har ny hemsida.

Vi finns på Kristinelundsgatan 13, mellan Avenyn och Heden.

Vi finns på Kristinelundsgatan 13, mellan Avenyn och Heden.

Kristinelundskliniken har fått en ny fin hemsida.

Nu är Kristinelundsklinikens hemsida uppe och i ny tappning. Där kan du se vilka vi är som är verksamma på kliniken och hur du når oss. Här finns läkare, psykologer, kiropraktor och så jag då, som är massör.

Kristinelundskliniken ligger väldigt centralt mellan Avenyn och Heden. Det är nära både till buss, spårvagnar och parkeringshus. Parkeringshus finns faktisk i samma hus som vi är i.

Här hittar du mig.

Här hittar du mig.

Här hittar du mig.

Kommer du in från Kristinelundsgatan 13, så kommer du in i en korridor där jag har mitt rum ganska direkt till vänster. Mitt namn och Massör står på skylten över dörren. När du kommer fram till oss föreslår jag att du går och sätter dig i väntrummet först. Sedan kommer jag och hämtar dig när det är dags för din tur. Väntrummet är lite längre bort i korridoren.

Den nya hemsida.

Vår nya hemsida hittar du på Kristinelundskliniken.

Dom flesta av oss på kliniken har en egen hemsida dessutom som du kan gå vidare till från Kristinelundsklinikens sida. På våra egna hemsidor får du veta mer om vilka vi är och vilka tjänster vi erbjuder och hur du kontaktar oss.

Vill du boka tid hos mig?

Vill du boka en tid hos mig är det min hemsida som gäller. Då går du in under boka tid så kommer du till min bokningstjänst direkt.

Svårt att hitta en ledig tid?

Just nu är det väldigt fullt i min kalender. Jag jobbar på så mycket jag håller för. För mig är det viktigt att ha glädje, energi och kvalitet för att du ska få en bra massagebehandling därför har jag svårt att klämma in någon extra just nu.

Men är det så att du inte hittar en tid inom den närmsta tiden?  Då kan du  boka in dig lite längre fram och skriva i meddelandet att du är intresserad av en tid tidigare om det dyker upp. Ibland så avbokas ju nån behandling och då blir det en ledig tid där.

Du är hjärtligt välkommen!

Kriatinelundakkinikens nya hemsida uppe

Kristinelundsklinikens nya hemsida uppe i etern.

Annika-bodytherapygoteborglogga Body Therapy Göteborg

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *