lång lymfbehandling

 

Lång lymfbehandling är äntligen tillbaka. Jag har under en tid tagit bort långa behandlingar eftersom jag inte varit så bekväm att jobba länge med munskydd och visir. Men man vänjer sig så nu är det dags att erbjuda längre tider igen för er som behöver det.

Lång lymfbehandling.

En lång lymfbehandling är på 105 minuter och kostar 1075 kr. Det är en bra längd på en lymfmassage om det är så att du har flera problemområden eller om du har mycket besvär i benen te x. Vill man ha stora delar av kroppen behandlad då är det den här behandlingen som gäller.

 

Lymfmassage av fot

Lymfmassage av fötter och ben tar tid.

Vad finns det att välja på mer?

Förutom 105 minuters lång lymfbehandling så hittar du en behandling på 90 minuter och en på 60 minuter. Jag skulle vilja säga att 60 minuter är för kort för en behandling generellt, om det inte är lymfdränage av en arm efter en operation te x. Men det är faktiskt också en bra första tid att boka. Du får träffa mig. Vi får prata lite och du får känna lite grann på hur en behandling kan gå till. Men det blir lite mer som en pröva påbehandling. Det hinns inte med så mycket som behövs på 60 minuter när det kommer till en lymfmassage/dränage.

Vill du veta mer om lymfbehandlingarna jag utför?

Här hittar du lite mer att läsa om du är intresserad av hur jag tänker kring lymfmassage eller lymfdränage.

Och det finns faktiskt ännu mer under Nyheter men lite tillbaka i tiden om du vill läsa ännu mera.

Har du några frågor om Lång lymfbehandling –  skriv en rad så svarar jag så snart jag kan.

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]