lymfmassage och tips

Lymfbehandlingspaketet -Lymfmassaget och rådgivning i bra kombo.

Lymfbehandlingspaketet så himla bra! Det vågar jag säga här tack vare att det är min erfarenhet sedan jag började med Lymfbehandlingspaketet. För tips för din lymfhälsa brukar bli en naturlig självklarhet i samband med en behandling. Men ibland är det svårt att fokusera på både behandlingen och samtidigt prata med mig. Därför finns numera ett behandlingspaket med lymfmassage och samtal som en helhet.

 

Varför Lymfbehandlingspaketet?

Lymfbehandlingspaketet förenklar för både dig som kund och för mig som behandlare. Det blir en tydlig gemensam röd tråd genom hela behandlingsperioden.

Innan jag startade upp Lymfbehandlingspaketet hade jag många kunder som kanske faktiskt skulle behövt ett Lymfbehandlingspaket. Här är ett exempel på en kund som var hos mig och som var inne på sitt fjärde och sista besök med lymfmassage/dränage. Vi var överens om att vi hade uppnått en bra effekt. Minskad smärta, ökad rörlighet och smidighet på grund av minskat lymfödem. Promenader fungerade igen utan att det gjorde ont och det gick att sitta på huk utan att få ont runt/i knäna. Det hade gjort att min kund hade börjat röra sig mer och tyckte dessutom det var roligt att börja ta tag i olika delar i sitt hälsoprojekt.

Vi har pratat en en del innan, under och efter behandlingarna. Det är vanligt att mina kunder har mycket funderingar och frågor med sig när man kommer till mig på lymfmassage. Så det är vanligt att det blir en del prat med mycket tips som är anpassade efter personen jag har framför mig. Den här kunden gav mig i alla fall feedback och menade att det var så jättebra att hen hade fått olika tips och förslag av mig. Hen var övertygad om att det var en del i att behandlingprocessen hade medfört att det blev så bra resultat. Det tänkte jag med. Hen hade gjort ett fantastiskt bra jobb hemma och jag hade gjort mitt vid bänken.

För en del funkar det utmärkt att prata och vara aktiv under behandlingen, för andra passar det bättre att få behandlingen och sedan tar vi pratet och rådgivningen separat. Som behandlare tycker jag absolut det är det mest effektiva sättet idag. Här ser jag att mina kunder snabbast och säkrast kommer till ett resultat.

Samtal kring rörelseträning och lymfhälsa.

Lymfbehandlingspaketet – lymfdränage och rådgivning kring rörelseträning och lymfhälsa.

Lymmfbehandlingspaketet – enkla val.

Det som gjorde att min kund hade lyckats var att hen hade kunnat lyssna och ta åt sig det jag sa under våra träffar vid bänken. Och inte minst hade hen gått hem och sedan gjort det vi pratat om. Inte en gång utan regelbundet tills vi sågs nästa gång. Kunden hade testat sig fram och valt ut dom praktiska aktiviteter och använt sig av dom tips som funkade för henne. Dom där hen märkte att hen fick resultat.

Det är inte lika lätt för alla att under en inbokad behandling ta åt sig allt som sägs och händer. Därför tänkte jag göra det lite enklare för er som vill ha enkla, genomförbara tips och samtidigt resonera lite kring er lymfhälsa.

Lymfmassage och tips – ett behandlingspaket.

Nu finns lymfbehandlingspaket i Göteborg där du kan boka in dig på lymfmassage/dränage och några samtal. Samtalen tar vi på nätet eller via mobil. På det här sättet kan jag erbjuda dig ett alternativ till det som finns idag. Alltså du kan välja att göra som vi redan gör; vi pratar, behandlar och du får tips och förslag under din behandling på plats. Eller vi startar upp med ett första besök där vi både pratar lite och sedan börjar behandlar. Vi bokar in följande lymfmassager direkt på plats om du vill det och ett första samtal online. Du får alltså möjlighet att kunna få samtalet och tipsen separerade från behandlingen. Vilket är bäst? det kan nog bara du bestämma. Men fördelen med att fokusera på behandlingen enbart när du är på bänken är att du är mer i din kropp och mindre i ditt huvud. Och det brukar jag tycka är bra för dom flesta.

Hur bokar jag nu då?

Jag kommer att lägga ut en första behandlingsträff på bokningssidan och det är på den du bokar in dig. Sedan hjälps vi åt att boka in resterande träffar. Där kommer också finnas information om hur många behandlingstillfällen och samtalstillfällen som gäller och naturligtvis vad det kostar. Du kommer att kunna välja att betala per gång eller för hela paketet på en gång. Låter det bra? Då vet du vart du ska gå in och kika för att hitta en tid i Göteborg. Lymfbehandlingspaketet en helhetslösning

Välkommen att höra av dig om du undrar något kring det nya paketet.