Lymfmassage ansikte

Lymfmassage ansikte, nacken och skuldra.

Erbjudande fram till Jul – Lymfmassage av ansikte, nacke och  skuldra.

 Vem kan ta en lymfmassage av ansikte, kanske du undrar. Ja, det kan faktiskt dom flesta. Det är en skön och lugn behandling som gör att du går ner i varv och din stress minskar.

Den som verkligen har nytta av en den här lymfmassagen är den som känner sig lite svullen i ansiktet och/eller den som stressar mycket och har spända och tighta muskler. Så tycker du att det stämmer in på dig tycker jag du skall boka in dig direkt så du kan ta del av erbjudandet.

Ansikte bara?

Här har jag valt att bara stimulera den övre delen av lymfsystemet. Ett område som påverkas mycket av både stress och mycket sittande framför dator. Enligt min erfarenhet så är det en väldigt välbehövlig behandling för många och dessutom så avkopplande och skön. Så ja, övre delen av bålen och huvudet är en jättebra start för en lymfbehandling eller så är det faktiskt tillräckligt.

Hur funkar lymfsystemet?

Lite kort kan man säga att lymfsystemet är en del av kroppens naturliga immunförsvar. Det är ett cirkulations -och reningssystem som finns naturligt i vår kropp. Lymfsystemet ska ta hand om slaggprodukter och transportera bort det som är skadligt för oss.
Ett fungerande lymflöde i kroppen förbättrar ditt immunförsvar. Dessutom kan det kan det gör så du blir mindre svullen och stel.

Vattenflöde som kan liknas vid ett lymfflöde

Så här går det till när du får lymfmassage ansikte.

Du får ett manuellt lymfdränage hos mig, där strykningar, tryck och fösningar utförs i lymflödets riktning. Det är inte alls likt en vanlig massagebehandling, skulle jag vilja säga. Och dom flesta av mina kunder som fått massage tidigare och som kommer för en lymfterapi påpekar ofta just detta. Lymfterapi hos mig är mjukt och oftast helt smärtfritt.

Många av mina kunder beskriver efteråt en känsla av lätthet och att de inte känner sig lika svullna och tighta. Men hur man upplever ett lymfdränage är väldigt olika från person till person. Men de flesta upplever behandlingen som väldigt skön och avslappnande.

Vill du veta mer om vem jag är och vad jag kan erbjuda kan du läsa mer på hemsidan.

Har du bestämt dig för att testa på erbjudandet så är det bara att gå in och boka in sig. Erbjudandet gäller att utnyttja fram till sista December och boka kan du göra här direkt. Är du mer intresserad av en mer omfattande behandling kan du säkert hitta någon som passar här.

Annika-bodytherapygoteborg
logga Body Therapy Göteborg