Vårens Pop-up behandling – MÅ Royal Body Massage!

Må Royal Body Massage

MÅ Royal Body Massage är en riktigt lugn och avkopplande massage. Därför tycker jag den passar extra bra så här på våren. För visst är det underbart och skönt att ljuset kommit och känslan av mer energi infinner sig. Men många känner också att de är både stressade och lite mer trötta. Kanske är det för vi gör mer. Oavsett så är det här ett tillfälle då du kan få lite total avkoppling.
Må Royal Body Massage beskrivs som en behandling som stärker huden och motverkar bristningar. Behandlingen anses passa speciellt bra efter en graviditet. Men eftersom den har en lite åtstramande effekt så tycker jag den passar väldigt bra på en lite äldre hud också. Produkterna som jag använder under behandlingen består av bl a Havtorn och härliga eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin som tillsammans ger en ljuvlig doft.

Vad får jag när jag bokar en Royal Body Massage?

Du får först en peeling med en Body scrub från Maria Åkerberg. Efter peelingen så får du själva massagen och då med produkter från Maria Åkerbergs Royal Body. Lite lyxigt, väldigt avkopplande och skönt. Du kommer att få en lugn och avkopplande helkroppsmassage.

Boka Royal Body Massage här ⇒

Royal Body Massage med olja från Maria Åkerberg
Annika-bodytherapygoteborg