Maria åkerberg

Hudvård för dig

hos body therapy

Maria åkerberg hos mig

Body Therapy  strävar alltid efter att ha god kvalité. Det gäller så klart även kroppsprodukterna som används under behandlingarna. När du kommer till mig är det alltid Maria Åkerbergs kroppsprodukter jag använder. 

Jag har valt att ha Maria Åkerberg för att jag gillar hennes oljor. Dom är naturliga och är härliga att använda. Dessutom har Maria Åkerberg ett sortiment som jag märkt passar dom flesta av mina kunder. Naturligtvis använder jag  även andra kroppsprodukter än oljor under dom olika behandlingarna du kan boka hos mig. Men helt klart har jag mina favoriter bland oljorna och balmen.

När du kommer till mig och får en behandling eller flera så kanske du blir nyfiken på någon av dom produkterna jag använder under din behandling. Då har du naturligtvis möjlighet att köpa en produkt och ta med dig hem. Men jag har ingen butik, utan det är i samband med din behandling du har möjlighet att handla någon hudvårdsprodukt.

Maria Åkerberg är ett lokalt företag från Frillesås utanför Göteborg som drivs av Maria Åkerberg. För mig är det extra roligt att det är just ett lokalt företag och som står för en naturlig hudvård och hållbar miljö. 

Massage med oljor från Maria Åkerberg

Kroppsolja som funkar Massage & Hudvård

 

Maria åkerbergs oljor

Maria Åkerbergs kroppsoljor är fantastiska tycker jag. Jag har mina personliga favoriter och jag har mina favoriter.

Mina personliga favoriter är oljor som stärker och skyddar en lite äldre hud som min. Jag är utomhus en hel del varje dag och numera behöver min hud lite extra hjälp för att klara vädrets påfrestningar.

När det kommer till mina favoriter generellt så är det lite beroende på behov så klart.  Det är en sak som är så bra med Maria Åkerberg. Det finns oljor för olika behov och med olika doftpaletter. 

Det går inte att välja eller lyfta fram någon specifikt eftersom det är så personligt. Men när du är hos mig så skall jag försöka hjälpa dig på bästa sätt.

 

Maria Åkerbergs oljor använder jag under din behandling

maria åkerbergs övriga kroppsprodukter

Under mina behandlingar använder jag förutom oljor även Balmer och Lotion. Det är två produkter som mina kunder ofta väljer att köpa med hem. Balmen är vattenfri och skyddar huden mot yttre påfrestningar. Den gör även huden mer elastisk. Lotion återfuktar torr hud framförallt. Beroende på innehåll kan Lotion ha andra särskilda effekter också.

 

Andra hudvårdsprodukter som används är Body Scrub, Hand- och Fot Cream, Calming Gel, Foot Bath, Shower  Bath Oil, Magnesium Oil och faktiskt många fler. Det gör det extra roligt att kunna erbjuda dig naturliga och passande kroppsprodukter under en behandling. Eller om du skulle vilja ha med något hem.