Tycker du alltid din massagebehandling tar slut för fort? Jag hör det ofta från mina kunder och nu vill jag göra något åt det!

Känner du igen dig? Du ligger på bänken och tänker att nu äntligen börjar massagen. Du känner att stressen börjar ge med sig och du tycker det är riktigt skönt. Du känner att jag börjar jobba med dina stela och spända muskler. Just då ber jag dig att förbereda dig på att sätta dig upp!

Som en del i en massagebehandling påverkas du på många olika sätt. Muskler, bindväv och hud bearbetas för att din kropp ska fungera och må bättre. Men jag tycker också att den mentala biten har en självklar plats. Det som så många av oss upplever idag är att vi har en alldeles för stressig livssituation. Massage gör att dom flesta stressar ned om inte annat för stunden. Men om stunden är för kort? Det kan ju inte vara bra?

Så boka en lång grundlig massagebehandling med tid för en skön och djupgående massage av hela kroppen under 2 timmar för 1350 kr, ordinarie pris 1450kr.

Innan massagen eller redan när du bokar in dig kan du berätta för mig om du vill ha lite mer tid för händer, fötter eller ansikte. Har du inga speciella önskemål får du en helkroppsmassage med speciellt fokus på rygg, länd, nacke och skuldror med en avslutande lätt ansikte- och hårbottenmassage.

Det här en medicinsk massage behandling som jag utformat för att minska din stress och få dig att koppla av, samtidigt som jag går igenom dina muskler på ett grundligt och tryggt sätt för att ge dig en personlig behandling av bästa kvalité. Och du ligger inte på bänken en kort stund bara utan du får ordentligt med tid! Du hinner gå ned i varv och känna att du faktiskt känner dig redo att lämna mig och min bänk när du uppmanas att resa dig upp!

Det enda du behöver göra nu är att hitta en tid som passar dig, boka in dig och sedan komma till mig. Resten tar jag hand om!

Annika