Massageerbjudande i höst – Boka direkt och kom!

Massageerbjudande

Massageerbjudande i höst-bodytherapygoteborg

Hösterbjudande – massage centralt i Göteborg hos Body Therapy Göteborg.

Höstens massageerbjuande hos Body Therapy Göteborg –  två olika behandlingar på 120 minuter var. En massagebehandling är lite tuffare och mer djupgående. Den andra syftar framförallt till avkoppling och nedvarvning. Massagepaketen kan du boka från den 10:e september till 31:e oktober 2018.Bodytherapygöteborg

Massage som går på djupet – 120 min för 1080 kr

Det här är en kombination med flera olika inslag från massageterapin. Det är en djupgående behandling, men som också har en hel del goa inslag! Du börjar med en 70 minuters helkroppsbehandling i svensk klassisk massage.  Sedan får du 30 minuters koppning av rygg och ben. Avslutningsvis får du en välgörande ansikts- och skalpmassage.

Svensk klassisk massage passar dig som har stela och trötta muskler. Massagen begränsar dessutom ärrbildning och tillväxt i bindväven vid muskulära skador. Massagen har också en lugnande effekt på nervsystemet. Koppning är en djupgående behandling som anses rensa ut slaggprodukter och stärka immunförsvaret. Behandlingen ökar cirkulationen i bindväven där fettceller och slaggprodukter finns. Kopporna mjukar upp bindväven och det gör att man ofta känner sig smidigare och rörligare efteråt. Behandlingen brukar användas när man har muskelspänningar, inflammationer i senfästen eller om man vill öka på cirkulationen ordentligt i bindväven. Är bindväven stum upplevs kroppen ofta som stel och tung. Slutligen får du en skön avkopplande och mjuk ansiktsmassage. Den följs av en skalpmassage med varierat tryck för att få igång cirkulation och för att få eventuell tight bindväv att mjukna.

Massageerbjudande i centrala goteborg

Svensk klassisk massage hos Body Therapy Göteborg.

Massage för stressade och stela kroppar.

Massageerbjudande för dig som behöver gå ned i varv och landa i dig själv.

Det här är en lugn och lite långsam massagebehandling där jag blandar olika tekniker för att skapa harmoni, avslappning och flöde. Med en varm massageolja jobbar jag igenom din kropp från topp till tå. Ansiktet masseras med en lite lättare ansiktsolja med inslag av lavendel  och fötterna masseras med en välgörande ekologisk fotkräm om du så önskar. Vill du heller ha naturlig olja genom hela behandlingen så går det naturligtvis jättebra också.

Nu är det dags att bestämma dig för vilken behandling du vill boka. Boka direkt om du redan vet vad du vill ha!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *