Nu kan du Boka Gravidmassage i centrala Göteborg igen. Det samma gäller dig som är nybliven mamma. Min massage Mammamassage ligger också ute nu. Det känns jätteroligt att kunna ta emot er som är gravida eller nyblivna mammor efter en längre tids uppehåll. Vill du boka en massage direkt så gör du det här.

 

 

Boka Gravidmassage eller Mammamassage

 

 

Boka Gravidmassage

Boka Gravidmassage i Centrala Göteborg igen.

 

 

 

Boka Gravidmassage – något som skall vara både skönt och lindrande.

När du bokar en Gravidmassage kan du välja om du vill ha en mer avkopplande behandling eller en mer behandlande massage. När du bokat in dig och sedan är på plats för din behandling kan du välja hel-eller delkroppsmassage. Jag brukar ofta rekommendera så stor del av kroppen som möjligt eftersom det brukar ge bäst effekt både vad gäller lindrande och avkoppling. Är du långt gången i din graviditet är det oftast skönast att ligga på mage och få behandlingen på baksidan, enligt min erfarenhet av gravida kunder.

När du får Gravidmassage använder jag en specialdesignad gravidmassagekudde för att du skall kunna ligga bekvämt och kunna koppla av även på mage.

 

Vad är skillnaden mellan Gravidmassage och Terapeutisk Gravidmassage hos mig?

Skillnaden är att en Gravidmassage är en mer avkopplande klassisk massage där du kan välja mellan en mer mjuk eller kraftfull massage. I en terapeutisk behandling går jag mer in och jobbar med obalanser och spänningar. Då använder jag mig av lite andra tekniker än vid en klassisk massage. Vill du veta lite mer? Läs vidare…

 

 

 

mammamassage

 

 

Mammamassage

Är du nybliven mamma och är trött, spänd och stel i kroppen? Kanske känner du av att du har ont i ryggen, skuldrorna, armarna eller i benen? Då är det här en massage som kan passa dig efter som jag som behandlare tar speciell hänsyn till dig som just nybliven förälder. med det menar jag att du varit gravid, genomgått en förlossning och nu har ett litet barn att ta hand om både mentalt och fysiskt.

Det är ofta en härligt tid men man kan ändå känna sig sliten, trött och stel i kroppen. För precis som att massage kan vara bra under en graviditet och som en förberedelse inför förlossningen, så kan en massage även hjälpa kroppen att återhämta sig och stilla sig efter en förlossning. Dessutom får du de positiva mentala effekterna som en massage ger på köpet.

Du är naturligtvis välkommen att ha med ditt barn under behandlingen. Det brukar fungera väldigt bra att ha vagnen jämte bänken under behandlingen. Många av mina gravida kunder har berättat att dom försöker planera in så gott det går så att deras barn har ätit och borde vara redo att sova lite.

 

 

Boka Gravidmassage med Maria Åkerbergs oljor

 

 

Bara Maria Åkerbergs naturliga oljor.

Under behandlingarna använder jag Maria Åkerbergs oljor. Lovely Mother är en olja som Maria Åkerberg har tagit fram just för Gravida kvinnor och den använder jag om så önskas vid en Gravidmassage också. Den går utmärkt att kombinera med Shea Balm också.

Royal Body Oil är en av dom mer lyxiga oljorna hos Maria Åkerberg. Den sägs ha en uppstramande effekt och mjukar också upp torra slemhinnor. Det är en skön kroppsolja med Havtorn och Neroli bl a. Det är en olja som passar bra att använda efter en graviditet. Royal Body Oil använder jag tillsammans med Royal Body Cream ibland vid behov.

Naturligtvis går det jättebra att välja en helt annan olja vid massagen. En annan olja med eteriska inslag eller en helt neutral olja.

 

Dags att Boka en Gravidmassage eller Mammamassage?

Är du osäker på om massage är rätt för dig just nu under din Graviditet eller efter din förlossning? Prata med din barnmorska eller läkare och hör om det är okej för dig att ta en massage. Det är alltid bra att stämma av och särskilt om du själv känner dig osäker.

 

 

Boka Gravidmassage eller Mammamassage