ny massör

Ny massör – Nu kan du snart boka in dig hos Camilla om du vill ha en massage centralt i Göteborg. Camilla som driver CEM Massage kommer att finnas på Kristinelundskliniken några dagar i veckan från november.

Ny massör – mer massage.

Eftersom jag numera delar min tid mellan Göteborg och Borås så känns det speciellt roligt att hälsa Camilla välkommen. Camilla är entreprenör liksom jag och driver sin egen verksamhet CEM Massage. Hon har även en egen mottagning i Tuve, Hon hyr in sig hos oss på kliniken från och med mitten av november några dagar i veckan. Camilla har lång yrkeserfarenhet som kroppsterapeut och är en väldigt duktig massör.

Vilka massager kan du få hos Camilla?

Camilla erbjuder svensk klassisk massage som du kan få både som idrottsmassage som är lite mer djupgående eller lite mjukare för avslappning. Som massageterapeut erbjuder hon också terapeutisk massage och den passar dig som har mer besvär. Som massageterapeuter har vi mer kunskap kring olika utrednings- och behandlingsmetodiker. Hos Camilla kan du också boka Ansiktsbehandling och Reflexologi/Zonterapi. Du kan läsa mer direkt på Camillas boka sida.

 

Boka behandling hos Camilla

 

 

Vi finns på Kristinelundsgatan 13, mellan Avenyn och Heden.

 

Så nu kan du boka in dig hos två olika massörer på Kristinelundskliniken.

Som vanligt kan du boka in dig hos mig eller så kan du välja att boka in dig hos Camilla. Tillsammans har vi ett stort utbud med olika behandlingar; klassisk massage, idrottsmassage, Terapeutisk massage, Ansiktsbehandling, Lymfmassage, Zonterapi och Hawaiiansk massage.

Hitta till ny massör.

Vi kommer hålla till i samma rum, men inte samtidigt förstås. Vet du vart jag brukar vara så vet du vart Camilla är. Har du aldrig besökt kliniken innan så kan det vara bra att veta att du kan gå in både från Kristinelundsgatan 13 eller Södra vägen 23. Vi ligger precis mellan Heden och Avenyn. Det finns både hiss och trappor på båda sidor.

Här hittar du mig.

Ny massör hittar du här.