Nya mål och med nytt självförtroende! Visst låter det fantastiskt? Men det är faktiskt så, att med väldigt enkla medel kan du själv plocka fram en bra och passande metod. En metod som passar dig och du får väldigt goda förutsättningar för att lyckas. Lätt är det kanske inte alltid ändå. Hade det varit det, hade du troligen inte alls hamnat här överhuvudtaget. Men du vet säkert redan att jag erbjuder Hälsosamtal där vi träffas och samtals på kliniken eller online. Men med min 5- veckors brevkurs har du möjlighet att testa en lite förenklad variant. Du får pröva på hemma i lugn och ro. Dessutom så bekantar du dig lite med hur jag tänker kring Mental Styrka och Hållbar Hälsa.

 

nya mål

Nya mål – Med tydliga avsikter vet du vilken väg du skall pröva.

 

Nya Mål

Jag är inte helt förtjust i mål som begrepp. Dels för att det är ett ord som jag uppfattar som lite slutgiltigt och definitivt. Dels för att jag tycker det lätt blir begränsande. Det behövs byggas ut ord och meningar runt ordet Mål för att jag själv skall kunna applicera och använda det för eget bruk. Men det är ett ord som används flitigt och som dom flesta gillar att sikta mot. Gäller det dig också? Tycker du också om att sätta upp mål och kanske delmål?

Under mina Hälsosamtal och i min 5-veckors brevkurs som du hittar under Hälsosamtal på hemsidan så använder jag Mål och delmål som begrepp. Men jag försöker använda mig av begreppet på ett mer flexibelt sätt så att att det blir processen som blir målet framförallt. Jag tycker det är viktigt att våga pröva igen och att ta små steg. Att hitta ett bra sätt att förhålla sig till situationer och händelser som vi planerat. Eller när vi inte når de mål vi satt upp för oss. Oavsett om det är rimliga eller orealistiska mål.

Det är alltså viktigt att känna sig fram för att se vad som passar en själv, där en är i livet just nu. För varken sig livet vi lever eller vi själva är statiska och oföränderliga. Vi behöver anpassa oss efter vår nuvarande position och situation. Både fysiskt och mentalt.

 

Nya mål

Mental och Fysisk styrka och balans.

Har du ett välfungerande liv där du är i hyfsad balans både fysisk och mentalt? Ja, jag tror att det är många som upplever att dom har en bra balans och att dom mår bra. Dom är nöjda med sitt liv och med hur dom mår på alla sätt. Alla dagar är inte solsken och livet har både fantastiska perioder och perioder som är tuffa. Men generellt så har många en bra bas att utgå ifrån.

Har en inte det kan det vara bra att tänka på att det faktiskt går att ändra saker och ting med små, envisa steg. Det kräver en del ärlighet mot en själv, lite utforskande av vart en är i livet och sedan hitta realistiska förslag som en kan pröva för att se om en kan må allt bättre och få en bättre balans. Och därmed en hållbar hälsa. En hälsa som är så pass stabil att livets normala glädjeämnen, belastningar och sorger är något vi orkar ta oss igenom utan att ta helt slut.

 

balans i livet

Ny mål – ibland är det enklare än du tror

Hur gör du då för att starta för att nå dina nya mål?

  • Du har möjlighet att boka in dig direkt på ett Hälsosamtal.
  • Eller så du kan börja med att testa min 5-veckors Brevkurs. Det skulle kunna vara ett lagom projekt under några veckor nu i vinter.
  • Har du gått hos mig på massage under en period skulle en prenumeration på Hälsosamtal enskilt eller kombinerat med massageterapi vara ett riktigt bra val.
  • Lymfpaketet är också ett sätt att jobba med och närma sig sina mål.

Är du fortfarande lite osäker på om och hur du skall gå till väga?

Du har alltid möjlighet att kontakta mig. Enklast är via mail info@bodytherapy.se då jag ofta är upptagen med kunder och har svårt att svara i telefonen.

Dessutom kan du hitta en hel del att läsa om mig, mina behandlingar och mina Hälsosamtal på hemsidan bodytherapy.se

 

Body therapy göteborg

Annika-bodytherapygoteborg