Nytt massageerbjudande!

Massageerbjudande inför vintermånaderna!

 

Hot stone-Hawaiiansk massage-erbjudande göteborg

Hot stone & Hawaiiansk massage i energigivande kombination.

 

Nytt massageerbjudande – så här års behöver vi en massage som ger både värme och energi tycker jag! Efter att ha funderat lite kom jag fram till att Hot Stone och Hawaiiansk massage borde vara den perfekta kombinationen. Det är två behandlingar som både är avkopplande och djupgående. Man kan välja en lite mjukare variant eller en mer djupgående och kraftfull behandling. Vill du vara säker på att det finns någon ledig tid innan jul så kan du boka in en tid redan nu. Erbjudandet gäller fram till 31/12 2018.

Bodytherapygöteborg

Massagemix – Hot stonemassge och Hawaiiansk massage i skön kombination – 120 min för 1200 kr.

Det här är en lång och avkopplande behandling där du får tid att varva ned både kroppsligt och mentalt. Helkroppsmassagen börjar med 50 minuter aktiv Hot stonemassage för att sedan gå över till 60 minuters Hawaiiansk massage. Vi avslutar med att växla mellan varma och kalla stenar de sista 10 minuterna. Gillar du inte att få växelvärme så går det naturligtvis jättebra att avsluta med enbart varma stenar också.

Under hela behandlingen kan du välja hur djupgående behandlingen skall vara. Vill du ha en mjukare och lättare behandling fungerar det lika bra som en som går lite mer på djupet.  Båda behandlingsformerna är kraftfulla och energigivande samtidigt som dom flesta brukar bli väldigt avkopplade på ett gott sätt efter den här typen av behandlingar.

Hawaiiansk massage.

Speciellt för den Hawaiianska massagen är att den ofta upplevs som böljande och flödande. En massage i ständig rörelse. Den lugna flödade rytmen är en viktig del i behandlingen. Men det kan också ingå många olika grepp och tekniker även i denna massage. Det kan vara både korta och långa svepande, böljande rörelser över kroppen samt tryck, skakningar och hackningar. Possitiva effekter av massagen är att blod- och lyfmcirkulationen ökar och immunförsvaret stärks. Massagebehandlingen frisätter kroppens eget endorfin som har en smärtlindrande effekt och du får en ökad produktion av hormonet oxytocin som gör att man slappnar av och mår gott.

Hot stonemassage.

Vad är då utmärkande för Hot stonemassagen? Det är naturligtvis att man använder varma och kalla stenar som man stryker, trycker och masserar musklerna med. Dom varma stenarna mjukar upp stela och spända muskler på ett väldigt skonsamt sätt enligt min erfarenhet. Massagen är speciellt bra mot spända muskler, dålig blodcirkulation och stress. Massagen upplevs ofta som mer skonsam än en djupgående massage som utförs med enbart handkraft.

 

Massagedags - Nya behandlingar och erbjudande.

Massagedags – Nytt massageerbjudande!

Varför blanda olika massager?

Jag tycker det är en fantastiskt bra mix om du vill ha en riktigt avkopplande och djupgående massage som både ger känslan av “hands on” kombinerat med stenarnas effekter. Hav och stenar möts i en böjande, värmande och effektiv behandling. Jag hoppas du också tycker att det är ett riktigt bra nytt massageerbjudande från mig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *