ont mellan skuldrorna

Ont mellan skuldrorna?

Har du ont mellan skuldrorna? Varför envisas jag med att allt som oftast att behandla även andra delar av kroppen när du kommer till mig och säger att du har ont mellan skuldrorna. Det är för att man väldigt ofta känner smärta lokalt, men kroppsstörningen kan ofta vara global, dvs påverka hela eller stora delar av kroppen. Det innebär att du kan ha en bakomliggande orsak någon annanstans i din kropp som gör att du har ont mellan skuldrorna. Det kan också innebära att du använder din kropp på ett obalanserat sätt på grund av smärtan mellan skuldrorna. Då påverkar man kroppen på ett sätt så att nya störningar och problemområden uppstår.

Vad innebär en bra behandling?

För att ge en bra behandling behöver jag oftast ha helheten klar för mig. Jag går till väga på lite olika sätt. Främst beror det på vilken typ av behandling du bokat. Bokar du en Medicinsk massage tar jag alltid först reda på lite om din hälsohistorik. Jag tittar gärna på hur du står och rör dig. Kanske behövs det göras lite rörelsetester också innan vi lägger upp en plan tillsammans på vad som kan behöva göras. Ibland räcker det med ett tillfälle. Men ofta behövs det flera tillfällen om det är så att problemet är mer globalt än lokalt.

Har du däremot bokat en annan typ av massage går vi igenom din hälsohistorik och sedan så masserar jag oftast direkt. Då är mina händer det verktyg jag kan använda. Det innebär att jag nästan alltid föredrar att ge en helkroppsbehandling första gången. Varför? Jo, för att känna om andra delar också påverkats eller har störningar som kan ha utlöst problemet mellan skuldrorna.

För att kunna ge en bra behandling behöver jag veta utifrån min profession om och i så fall hur resten av din kropp påverkar eller har påverkats av ditt problem i skulderpartiet. Detta för att kunna ha en chans att ge en bra behandling.

Jag har ont mellan skuldrorna.

Även om du känner att du har ont mellan skuldrorna är det sällan så att det bara är just mellan skuldrorna som det finns obalanser. Under behandlingar eller rörelsetester blir det ofta tydligt även för den som får behandlingen också. Dom flesta känner väldigt tydligt att det gör ont i andra områden också under behandlingen. Många märker att dom har  en begränsad rörlighet och kanske smärta också när vi gör en rörelsetest. Det förutsätter dock att jag som massageterapeut inte bara masserar området mellan skuldrorna. Utan får göra en fullgod behandling eller massage. Om jag nu ändå skulle massera dig bara mellan skuldrorna i princip så skulle du kanske få en tillfällig ökad rörlighet och minskad smärta ett kort tag mellan skuldrorna. Men det är med stor sannolikhet troligt att du kommer känna av ditt problem igen rätt snart.

Känner du igen dig?

Många berättar att dom själva eller någon närstående dagligen masserar, trycker och pressar på det där området eller punkten där dom har ont. Det gör gottont men det är samma visa snart igen. Kanske redan nästa kväll. Det kan vara så att man triggar området genom för mycket tryck och press. Det blir irriterat och stört kan man kanske säga. Dessutom är då ofta inte problemets ursprung detta område eftersom det kommer tillbaka. Alltså, det behövs en ordentlig genomgång av din hela din kropp för att få en riktigt bra behandling.

 

ont mellan skuldrorna

 

Hur blir jag av med min smärta mellan skuldrorna.

Har du ont mellan skuldrorna så beror det på något. Ibland är det lätt att hitta orsaken, men rätt ofta kan det vara en kedja av störningar i kroppsapparaten som gör att du till slut fått ont mellan skuldrorna. Jag börjar ofta behandla det onda mellan skuldrorna. Det är väldigt viktigt att följa obalanserna i kroppen och behandla de som kan och behöver behandlas av en massageterapeut, enligt min erfarenhet. Annars blir det en tillfällig lättnad. Det kan också vara skönt och helt ok om det är det man vill ha.

Jag vill du skall bli nöjd med din behandling och känna att det blir en skillnad.

Du skall få en så bra behandling som möjligt när du kommer till mig. En behandling som gör att du minskar risken att få tillbaka ditt onda mellan skuldrorna. Jag vill ge dig tips och råd som gör att du kan fungera på ett så smärtfritt sätt som möjligt även efter du varit hos mig. Kan inte jag hjälpa dig så kommer jag naturligtvis tipsa dig om vart du kan vända dig istället.

Har du ont mellan skuldrorna och vill boka en behandling?

Använd knappen härunder så kommer du in på startsidan på min hemsida. Där hittar du rubrikerna, Boka Borås och Boka Göteborg. När du valt plats är frågan vilken behandling du skall välja. Har du haft ont en längre tid eller en akut smärta rekommenderar jag verkligen en Medicinsk Massage/djupgående massage. Annars funkar både Svensk klassisk och Hawaiiansk massage riktigt bra. Läs och tänk efter vad du tror passar dig bäst.

Boka Göteborg – Boka Borås?