På måndag är det dags igen

På måndag är det dags

På måndag är det dags igen. Dags för behandlingar och Hälsosamtal på Body Therapy Göteborg.

På måndag är det dags för massage och Hälsosamtal igen.

Nu kan du komma för behandlingar och Hälsosamtal både på plats. Naturligtvis kan du boka Hälsosamtal online eller via telefon. Det finns mycket tider att boka, men dom går åt rätt fort. Jag försöker komma till rätta med detta. Men det är inte helt lätt. Men skam den som ger sig.

Vad gäller Hälsosamtal så verkar dom flesta föredra att ta det på telefon. Vanligt är att komma personligen först några gånger. Men du bestämmer själv hur du vill göra.

Det finns många anledningar att planera in dina behandlingar och Hälsosamtal.

Vad är den vanligaste orsaken till ett besök? Mina kunder brukar söker upp mig när dom tycker dom inte känner igen sig och sin kropp riktigt. Sedan är det också många som har Lymfödem och många misstänker dom har Lipödem. Det är också väldigt många gravida och nyblivna mammor inbokade.  Men där är det ofta klara och tydliga orsaker till smärta, tighthet och trötthet i muskler och bindväv. Så kanske är det dags för dig också? På måndag är det dags igen. Boka in dina behandlingar.

Så känner du inte igen din kropp och vill satsa på en förändring?  Har du kanske gått igenom en period med hård belastning som påverkat din kropp? Likväl som din mentala styrka och hälsa på ett negativt sätt? Kanske känner du att du skulle behöva lite stöd, guidning och inspiration för att förändra saker du är missnöjd med. Då är det Dags att boka ett Hälsosamtal.

 

Boka Coacning

 

När är det dags att avboka en behandling?

Du skall inte gå på en massagebehandling om du känner dig lite krasslig. Eller om du tror att du kanske håller på att bli sjuk. Då vill jag att du avbokar i god tid, dvs 24 timmar  innan din inbokade tid. Då har någon annan möjlighet att få din tid.

När du vill eller behöver avboka din tid för massage eller Hälsosamtal är det alltså 24 timmar innan inbokad tid som gäller. Det framgår tydligt när du bokar in din tid via Boka Direkt också. Så det här är bara en liten påminnelse för att påminna oss båda om vad som faktiskt gäller. Så avboka alltså hellre i god tid innan. Du kan alltid boka in dig på en ny tid längre fram istället.

trygg massage

På måndag är ofta en bra start.

Har du inte hunnit planera in din vecka, din månad eller din termin ännu? Då kan det vara dags. På måndag är det dag… Jag tycker själv måndagar är en väldigt bra start för det mesta. Jag står liksom lite i startgroparna då. Så när jag skriver att måndag är det dags igen, så betyder det att nu sätter jag igång. Är du med? Jag ser gärna att du också är på och vill ha bästa resultatet. Och då krävs det lite planering och strukturering. Faktiskt på dom flesta massagebehandlingarna och inte minst Lymfmassage eller Lymfdränage. Och det gäller så klart även Hälsosamtal. Både om du har dom separat eller ihop med Lymfmassage eller Lymfdränage i Lymfpaketet. Eller tillsammans med dina Medicinska Massageterapibehandlingar.

När du kommer till kliniken…

så kommer du in i en lång korridor. Mig hittar du när ena ingången. När du kommer så vill vi gärna att du sitter ned i väntrummet tills jag kommer och hämtar dig. Detta för att vi inte gärna vill ha personer stående utanför dörrarna till behandlingsrummen.  Många av våra patienter och kunder som öppnar dörren för att gå ut efter en behandling eller ett läkarbesök. Dom upplever det som lite obehagligt om någon står direkt utanför. Hoppas du har lite förståelse för detta.  Dessutom sitter du mycket skönare i väntrummet i väntan på din behandling. Så välkommen! Kom in, gå till väntrummet och sitt ner.  Jag kommer och hämtar dig så snart det är din tur.

 

på måndag är det dags igen

På måndag är det dags igen

 

 

 

 

Annika-bodytherapygoteborg