På måndag är det dags

Koppor och bindvävsmassage

På måndag är det dags igen. Då är du välkommen tillbaka på Massage och Coachning återigen. För tillfället är det en del behandlingar som inte går att boka och dom riktigt långa behandlingstiderna är också borta för tillfället.  Är du gravid eller nybliven mamma så kan du inte boka massage hos mig just nu te x.

På måndag är det dags för massage och coachning igen.

Nu kan du komma för behandlingar och samtal både i Göteborg och Borås. Men allt är ändå inte riktigt som vanligt. Det är mindre bokningsbara tider utlagda och det är inga långa behandlingstider. En det behandlingar är helt borttagna, som Gravidmassage, Mammamassage och Aromamassage. Alla tillfälliga förändringar jag gjort för tillfället är på olika sätt kopplade till Covid-19.

Vad gäller Coachningen så är telefon eller via nätet det som gäller tills vidare. Dom flesta av mina kunder tycker det fungerar bra eller till och med riktigt bra så det kommer säkert funka för dig också om du skulle vilja boka upp några träffar.

Så känner du inte igen din kropp och vill satsa på en förändring?  Har du kanske gått igenom en period med hård belastning som påverkat din kropp, likväl som din mentala styrka och hälsa på ett negativt sätt? Kanske känner du att du skulle behöva lite stöd, guidning och inspiration för att förändra saker du är missnöjd med.Då är det Dags att boka Coacning.

 

Boka Coacning

 

När är det dags att avboka en behandling?

Det är precis som tidigare. Du skall inte gå på en massagebehandling om du känner dig lite krasslig. Eller om du tror att du kanske håller på att bli sjuk. Då vill jag att du avbokar i god tid, dvs 24 timmar  innan din inbokade tid. Då har någon annan möjlighet att få din tid.

När du vill eller behöver avboka din tid för massage eller coachning är det alltså 24 timmar innan inbokad tid som gäller. Det framgår tydligt när du bokar in din tid via Boka Direkt också. Så det här är bara en liten påminnelse för att påminna oss båda om vad som faktiskt gäller. Så avboka alltså hellre i god tid innan. Du kan alltid boka in dig på en ny tid längre fram istället.

 

På måndag är det dags för massage.

Ni som nu har bokat in er på tider är så klart väldigt välkomna. Vi kommer att vidta dom försiktighetsåtgärder som behövs och hålla en god hygien som alltid.

Det du kan tänka på som kommer till mig på kliniken i Göteborg är att komma i exakt tid. Då slipper du sitta i väntrummet utan kan gå direkt in till mig.

I Borås kan du komma och sitta ned i väntrummet utan att möta någon annan.

 

Friskvård

Utanför min dörr precis på Kristinelundskliniken.

 

Body Therapy i Borås väntrum

Stort väntrum och en person åt gången är det som gäller.

 

Välkommen!