Prenumerera på Hälsosamtal har funnits ett tag nu.  Det är många som testat och som berättat för mig att det är en bra fortsättning efter Lymfpaketet eller en serie av Medicinsk Massageterapi te x.

Så vill du ha regelbunden inspiration, motivation och checkup? Då tycker jag du skall testa och boka in en prenumeration på Hälsosamtal med mig. Vi träffas på kliniken, på promenaden, online eller via telefon en gång i månaden och stämmer av hur du ligger till och hur du kan gå vidare för att ha en så hållbar hälsa som möjligt.

Prenumerera på Hälsosamtal

Prenumerera på Hälsosamtal

 

Hälsosamtal – Vem passar det?

Vem behöver prenumerera på Hälsosamtal? Kanske är det du som gått en behandlingsserie hos mig. Du kan ha haft ett Lymfpaket eller du kanske har gått på massageterapi hos mig ett tag. Du som efter en behandlingsserie känner att du inte vill bli lämnad helt ensam. Du som tycker det är bra att ha en avstämning och checkupp som varit med i början av processen.

En del av oss behöver det mer än andra och har man svårt för att hålla igång och upprätthålla nya hälsovanor långsiktigt, då är dom här avstämningarna och Hälsosamtal riktigt bra. Ofta vet man vad man skall och borde göra. Men det är lätt att det prioriteras ner när vardagens göromål tränger sig på.

 

Hur går det till – att ha Hälsosamtal?

Det innebär det att vi bokar in ett Hälsosamtal en gång i månaden.  Vi börjar där vi slutade behandlingsmässigt eller där vi befinner oss behandlingsmässigt idag. Sedan prövar vi oss fram och gör avstämningar och pratar i ett öppet, kreativt och stimulerande Hälsosamtal kring dig och din plan för att nå en Hållbar Hälsa. Vi är realistiska och försöker alltid se till att anpassa det du skall göra så det har hög glädje- och funktionsfaktor. Då ökar chansen för att du skall orka upprätthålla din aktivitet. Eller att du följer den plan du bestämt dig för att genomföra.

Du binder dig för 3 månaders Hälsosamtal åt gången. Vill du sedan fortsätta med fler Hälsosamtal så väljer du det aktivt. Du kan välja att träffas på olika sätt vid olika tillfällen. Men du kan inte byta ut samtalen mot te x en lymfbehandling. Det ligger så klart lite tips på övningar och egenvård inom ramen för samtalen.

 

Testa att träna utomhus - Prenumerera på Hälsosamtal

 

Hur bokar jag mitt första Hälsosamtal?

Du kan boka din första Hälsosamtal online via min Hemsida. Sedan bokar vi in dig på två Hälsosamtal till när vi träffas.

Tycker du det låter bra?  Det är faktiskt tack vare mina härliga kunder prenumerationen kommit till. Det är flera som gått hos mig regelbundet under en period och som sedan är klara med sin behandlingsserie som föreslagit en fortsatt regelbunden kontakt i form av Hälsosamtal. Som jag förstått det känner en hel del personer att de blir lämnade efter ett Lymfpaket till exempel. De vill ha någon att stämma av med då och då.

Och nu är det ett faktum. Prenumerera på Hälsosamtal finns på menyn och det är ännu ett uppskattat inslag för att stärka den Hållbara Helhetshälsan.

Prenumerera på rådgivning

Prenumerera på Rådgivning fungerar bra för många av mina återkommande kunder.

 

Boka Hälsosamtal

 

Prenumeration på Hälsosamtal – en förlängning av Lymfpaketet eller en serie massageterapier.

Du som har haft ett Lymfpaket inbokat hos mig vet hur det kan gå till. Det är inte riktigt samma för alla men basen är exakt likadan. Det är Lymfdränage som kompletteras med Hälsosamtal avskilt från själva behandlingen. Det har visat sig vara en suverän lösning. Och det vet jag för att jag märker att det ger så mycket bättre resultat än om man kommer lite då och då. Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. Men framförallt är det samarbetet, de planerade behandlingarna och Hälsosamtalen som tillsammans skapar en så mycket bättre förutsättning för ett tydligt resultat.

När du sedan är klar med Lymfpaketet tycker många att det är väldigt skönt att inte släppa kontakten helt. De tycker det är väldigt bra att ha uppföljande Hälsoamtal ett kortare eller ett längre tag efter själva behandlingen på bänken är slut.

Nyfiken på att testa?

Då är det bara att boka in sig.