Prenumerera på Rådgivning är höstens nyhet hos mig. Vill du ha regelbunden inspiration, motivation och checkup? Då tycker jag du skall boka in en prenumeration på Rådgivande Samtal med mig. Vi träffas online eller via telefon en gång i månaden och stämmer av hur du ligger till och hur du kan gå vidare för att ha en så hållbar hälsa som möjligt. Skulle du vilja träffas personligen funkar det också.

Prenumerera på Rådgivning

Nu kan du prenumerera på Rådgivning hos mig.

 

Prenumerera på Rådgivning – Vem passar det?

Vem behöver prenumerera på Rådgivning kring hälsa? Kanske är det du som gått en behandlingsserie hos mig. Du kan ha haft ett Lymfpaket eller du kanske har gått på massageterapi hos mig ett tag. Du som efter en behandlingsserie känner att du inte vill bli lämnad helt ensam, dig passar det.

En del av oss behöver det mer än andra och har man svårt för att hålla i och jobba igenom olika hälsovanor långsiktigt, då är dom här Checkupsen/ Rådgivningen riktigt bra.

 

Vad innebär det att prenumerera på Rådgivning?

Konkret innebär det att vi pratas vid en gång i månaden via nätet eller på mobilen.. Vi börjar utifrån där vi slutade eller där vi är behandlingsmässigt. Sedan prövar vi oss fram och gör avcheckningar regelbundet. Vi är realistiska och försöker alltid se till att anpassa det du skall göra så det har hög glädje- och funktionsfaktor. Då ökar chansen väldigt för att du skall orka upprätthålla din aktivitet. Och det är ju det vi vill uppnå.

Du binder dig för 3 månader åt gången och vill du sedan fortsätta så väljer du det aktivt. Du kan välja att träffas på olika sätt vid olika tillfällen men du kan inte byta ut samtalen mot te x en lymfbehandling. Däremot ligger tips på övningar och egenvård inom ramen för samtalen.

 

Återhämtning

Ett tips kan vara att testa någon form av Yoga.

 

När börjar vi?

Du kommer att kunna boka din första samtal online redan i början av September. Sedan bokar vi in dig på en Rådgivning vid två tillfällen till. Det vill säga en gång i månaden framåt.

Hoppas du tycker det här låter bra. Det är faktiskt mina kunder som föreslagit något sådant här. Många känner att dom blir lämnade efter ett Lymfpaket till exempel. Man vill ha någon att stämma av med då och då. Så nu har jag bestämt mig. Från början av September så finns faktiskt den här möjligheten.

Prenumerera på rådgivning

Prenumerera på Rådgivning kan du göra från början av September.

 

Boka Rådgivande Samtal.

 

Prenumeration på Rådgivning – en förlängning av Lymfpaketet eller en serie massageterapier.

Du som har haft ett Lymfpaket inbokat hos mig vet hur det kan gå till. Det är inte riktigt samma för alla men basen är exakt likadan. Det är Lymfdränage som kompletteras med samtal avskilt från själva behandlingen. Det har visat sig vara en suverän lösning. Och det vet jag för att jag märker att det ger så mycket bättre resultat än om man kommer lite då och då. Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. Men framförallt beror det på att dom som bokar in sig på ett Lymfpaket går flera gånger i rad i ganska tät följd och så stämmer vi av gällande andra faktorer som också kan påverka kroppsbalansen.

Det här är fungerande och eftersom ett Lymfpaket ofta är tillräckligt behandlingsmässigt och man vet hur man kan gå vidare oftast. Då är det lite avstämning och support det mina kunder säger sig ha saknat när man väl avslutar sitt paket. Då kommer Rådgivningen finnas som en slags fortsättning för dom som så önskar.

Nyfiken på att testa?

Då är det bara att boka in sig.