Semester – men boka en massage direkt!

Semester och ledighet.

Nu är det snart dags för lite semester på Body Therapy Göteborg. Jag vill tacka alla er som troget kommer till mig, men också er som hittar till mig för någon enstaka behandling. Ni alla gör att jag älskar att gå till mitt arbete!

Semester på Body Therapy Göteborg

Body Therapy Göteborg – centralt i Göteborg.

Vilka tider är det stängt för semester?

Jag kommer arbeta vecka 26, för att sedan ha semesterstängt fram till och med vecka 31. Då är jag på plats igen från och med den 30:e Juli.  Det kommer ligga tider ute om någon vill boka upp sig.  Välj en massage och boka direkt.

Semestertider

Sommar på Body Therapy Göteborg.

Sensommarerbjudande

Naturligtvis kommer jag lägga upp något erbjudande inför Augusti månad. Det har varit många som har bokat de erbjudande som Body Therapy Göteborg erbjudit under våren. Det stora paketen på 100 minuter respektive 120 minuter under Maj-Juni har varit mer eftertraktat än vad jag någonsin trodde dom skulle bli. Det har varit härliga behandlingar enligt dom som prövat. Även jag som massör har tyckt dom har varit fantastiska att ge.

Tar du hand om dig under din ledighet?

Själv tänker jag absolut göra mitt bästa för att ha en ledighet där det ingår massa mysiga saker. Eftersom jag gillar att vara ute i min trädgård kommer jag ägna en hel del tid där. Det kommer bli att pyssla med allt som växer och är ätbart. Men det kommer också finnas tid för att sitta under något träd och läsa lite böcker och dricka en kopp gott oolongte. Jag kommer självklart vara ute och gå i naturen och jag kommer lika självklart att träna.

Kommer du boka en massagebehandling? Själv kommer jag se till att jag får massage flera gånger under min semester. Förhoppningsvis även en skön Hawaiiansk massage.

Ha en fantastisk sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *