Semesterstängt hos Body Therapy Göteborg.

Sommarledighet
Lite sommarledigt.

Semesterstängt i sommar?

Ja, så klart! Body Therapy kommer ha semesterstängt 3 – 15 Juli och sedan mellan 29 Juli – 19 Augusti. Nya tider från och med Augusti kommer att läggas upp i mitten av Juli i bokningskalendern.

Nu är det dags.

Nu är det då dags att ha semester och det finns faktiskt en hel del jag ser framemot att göra under mina lediga dagar. Det som jag framförallt kommer lägga mycket tid på är min familj, mina djur och min trädgård. jag vill ju också komma ut lite mer än vanligt i skogen. Sedan så vill jag läsa mycket och lyssna på musik.

Sommarlasning - Bodytherapygoteborg
Böcker att sluka under semestern.

Konsten att både ta det lugnt och vara aktiv!

Det där med böcker och musik, det är ett sätt för mig att sitta still en stund och låta kroppen få en paus. För andra kan det vara tvärtom förmodar jag. Man behöver röra sig och vara fysiskt aktiv. .

Jag tror det är superviktigt att man tänker efter vad man kan tänkas behöva när man är ledig. Är det att sitta och ta det lugnt eller är det att öka den fysiska aktiviteten lite. Det är lätt att lura sig. Är man som jag väldigt fysiskt aktiv under vardagarna, så är det lätt att ändå känna att det är fysiskt aktiv jag behöver vara när jag är ledig också. Sitter man mycket i vardagen så kan man ändå känna fysisk trötthet när man blir ledig. Då kanske man tror att det är sitta och vila man behöver. Som du säkert förstår så tror jag att det är det där andra vi behöver mer av, det vi inte brukar göra i massor i vardagen. Men ibland lurar vi oss själva.

Semesterstängt
Semesterstängt

Semesterstängt nu, men vi ses ses snart igen!

Mellan den 15 Juli till den 29 Juli så kommer jag finnas på kliniken. Då är du välkommen att boka in en massage. Sedan kommer jag att finnas tillgänglig från den 19 Augusti och framåt.

Vill du veta lite mer vad som kommer hända under hösten hos mig är det här under nyheter du får reda på det.

Ha en fantastisk sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *