Sommar på Body Therapy

Sommar på Body Therapy – semester så klart – men också en hel del behandlingar.

Sommar på Body Therapy!

Det innebär både behandlingar, samtal och ledighet. Och det är i en salig blandning i år. Vad det innebär för dig? Det innebär att du kan boka behandling eller samtal hos mig under stora delar av sommaren. Men jag är inte på plats hela sommaren. Hur skall du då veta när det finns tid att boka. Håll uppsikt på bokningskalendern. Där hittar du alla lediga tider som finns tillgängliga just när du är inne och letar.

Massage

Du kan boka massageterapi hos mig i sommar.

Boka ledig tid för samtal eller massage under sommaren.

Har du svårt att hitta en tid så kan det vara en idé att gå in och titta igen. Om inte annat när det börjar närma sig det datum som du skulle vilja komma till mig om det fanns en ledig tid. Det är inte ovanligt att det blir en del avbokningar rätt nära inpå inbokad tid. Det gör att det helt plötsligt kan finnas en ledig tid där det inte fanns någon innan. Så är du riktigt sugen på en behandling eller ett samtal hos mig finns det nästan alltid en möjlighet att hitta en tid.

Semesterledigt

Visste du att det är bra att bada för att främja lymfsystemets cirkulation?

Sommarlediga veckor på Body Therapy.

Den här sommaren kommer jag både finnas på plats på Kristinelundskliniken för massage och samtal. Men jag kommer att vara ledig en del också. Under v. 28 och 29 kommer jag vara helt ledig. För övrigt kommer jag vara på plats, men inte riktigt lika mycket som jag brukar. Men jag hoppas att det kommer finnas tider för er som behöver eller vill komma till mig. Det kommer att finnas Lymfmassage/dränage, Gravidmassage, Svensk Klassisk massage, Djupgående massage, Medicinsk massageterapi, Koppning och Hawaiiansk massage och ännu några varianter till att boka. Så det mesta är som vanligt.

Men tänk på…

… att du inte känner dig lite krasslig om du skall komma till mig. Tänk på att du aldrig ska ta en massage om du känner att du har något på gång i kroppen. Det är väldigt bra att ha det som grundregel, tycker jag. Avboka i god tid om du känner att du kanske ändå inte är helt ok. Då tar du hand om dig och din hälsa på bästa sätt. Det går alltid att få en ny tid när du mår helt bra igen och inte har några symptom.

Du får ha en riktigt fortsatt fin sommar så hoppas jag vi ses snart igen.