Sommarens erbjudande är ute nu – så det är helt klart dags att boka sommarens behandling. I år erbjuder jag på en 120 minuter lång behandling för 1080 kr. Det är en så lång behandling att du verkligen hinner gå ned i varv och landa. Och vi frossar i kroppsprodukter från Maria Åkerberg.

Sommarens erbjudande är uppe nu

Sommarens erbjudande med Maria Åkerbergs kroppsprodukter.

 

Sommarens erbjudande är ute nu; men vad får du?

Du får:

  1. Kort fotbad.
  2. Skrubb på armar, ben och rygg.
  3. Helkroppsmassge med anpassade oljor och balms som passar din kropp. Kanske behöver du en speciell olja för dina ben eller händer till exempel.
  4. Enklare rengöring av ansikte följt av en ansiktsmassage och skalpmassage.
  5. Vi avslutar med insmörjning med en skön kroppslotionblandning.

Allt med produkter från Maria Åkerbergs sortiment av kroppsprodukter.

När kan du boka sommarens erbjudande och vad kostar det?

Du kan komma på behandlingen Sommarens erbjudande från 1:a Juni till 31:a Augusti. Sommarens erbjudande är ute nu och det är en behandling på 120 minuter och du betalar 1080 kr.

Du bokar som vanligt via bokningssidan. Antal behandlingar per månad kommer vara lite begränsade. Detta eftersom jag också behöver ha tid och möjlighet att ge andra behandlingar som vanligt.

sommarens erbjudande ute nu hos body therapy göteborg

Sommarens erbjudande är ute nu och det blir en lång, go behandling.

Vad är det för massage man får då?

Här har jag faktiskt tänkt att jag kan vara lite flexibel. Till och med så flexibel att man kan kombinera lite olika massagetekniker i en och samma behandling. Det brukar vara uppskattat av er kunder. Grunden kommer vara en svensk klassisk massage. Men jag kommer använda inslag från den mer djupgående massagen, den hawaiianska massagen och från lymfmassagen te x. Det brukar uppskattas med mycket flöde och stora svepande strykningar, enligt min erfarenhet.  Men det behövs också inslag av mindre och mer centrerade tryck, fösningar och pumpningar.

Tanken är att få igång kroppens cirkulation, minska spänningar, öka rörligheten och få en riktigt go avkopplande stund.

Är det något som skulle passa dig?

Eftersom det är en lång behandling är det viktigt att du tänker på att du behöver kunna ligga en stund både på rygg och mage utan att du får besvär av det. Gillar du långa behandlingar precis som jag? Då är det här definitivt en behandling som passar dig. Efter 120 minuter brukar dom flesta vara nöjda och inte känna att dom skulle vilja ligga en liten stund till.

Är du allergisk är det bra om du talar om det och möjligheten finns alltid att vi tar bort produkter med inslag som du kan tänkas reagera på. Då använder vi bara en neutral olja och de produkter som du mår bra av.

Blandande oljor - sommarens erbjudande

Sommarens erbjudande där jag använder oljor och andra kroppsprodukter från Maria Åkerberg.

 

Maria Åkerbergs kroppsprodukter.

Under behandlingen kommer jag använda Maria Åkerbergs produkter precis som vanligt. Men eftersom det här är en helkroppsbehandling med fotbad och scrub kommer jag kunna använda mig av lite fler produkter än vad jag kanske vanligtvis gör. Det kan vara en Body & Massage Oil Cypress som jag tycker funkar bra på ömma och stela muskler och inte minst svullna och tunga ben. Eller den kan vara en Body & Massage Oil Chili som ger värme och energi. Royal Body Oil  och Royal Body Cream är en lite mer lyxig och stramar upp  och återfuktar torr hud, Den passar bra efter graviditet eller för oss som är lite äldre och därmed har en lite torrare och ibland skörare hud. Det här är bara ett urval vad vi kan välja emellan. Det finns faktiskt mer och det går att kombinera på olika sätt.

Förutom oljor kommer jag använda andra passande produkter från Maria Åkerberg. Allt väljs utifrån behov och kroppsdel.

Dags att boka sommarens erbjudande?

Enkelt – du bara klickar här och går vidare….                             Boka sommarens erbjudande.