sommarledighet

Sommarledighet på Body Therapy Göteborg – nu är det dags. Vill du boka en tid för Lymfmassage eller Lymfdränage, massage eller Rådgivande samtal? Hittar du inga tider just när du är inne kikar så beror det på att jag är fullbokad den närmsta tiden. Men det kommer finnas mer tider längre fram.

Sommaren är här – finns det tider hos mig under sommaren?

Min sommarledighet har precis börjat och jag kommer vara ledig i några veckor. Sedan är jag på plats igen och det innebär att du kan komma till mig på en behandling eller boka ett samtal. Dom tider som låg ute i slutet av Juli och i början av Augusti ser redan ut att vara rätt uppbokade när jag skriver det här. Men det brukar alltid bli lite ombokningar så är du väldigt angelägen att få en tid så fort som möjligt kan det vara värt att hålla lite utkik i bokningskalendern. Mer tider kommer sedan läggas upp allt eftersom.

Vill du veta mer om Sommarens erbjudande 2022?

Erbjudandet har legat ute ett tag nu men det kommer finnas kvar ett tag till. Kanske övergår det till att bli en fast behandling då den faktiskt varit väldigt uppskattad. Vill du läsa om Sommarens erbjudande 2022 kan du läsa vidare här.

Sommarledighet – hur har du det med ledighet och vila?

Visst är det svårt att veta vad som gör att vi känner oss lediga och får den vila vi eventuellt behöver? Jag pratar med många kunder om just återhämtning och därför inser jag också hur olika behov vi faktiskt har. Vad som ger en vila, triggar en annan. Därför är det så himla viktigt att veta eller ta reda på hur en själv fungerar. Vad ger energi? Vad ger vila och återhämtning?

Sommarledighet för mig är att bryta tidsrutiner som för mig ofta är förknippade med just arbetstider. Jag gillar att vara aktiv och är det även när jag är ledig. Då mår jag och min kropp bra. Men en sak som jag speciellt älskar att göra under min sommarledighet det är att frossa i böcker. Jag slukar allt från deckare till faktaböcker. Jag sitter ute, inne och mittemellan och läser med en kopp te eller kaffe och låter mig uppslukas totalt. Det är ledighet för mig.

Sommarledighet utomhus

Sommarledighet – då blir det en hel del vandringsturer.

Planering inför hösten.

Inför hösten kommer en del saker förändras något. Lymfpaketen kommer ha ett lite annat upplägg till exempel. För dig som är intresserad av att boka ett Lymfpaket så gäller det som vanligt att du bokar ett första besök via bokningssidan. Sedan kommer vi boka in passande tider allteftersom processen pågår och utifrån vad som kan behövas.

För dig som redan prenumererar på Samtal så kör vi på som tidigare. Många av mina kunder som prenumererar på Samtal tycker det är bra med återkoppling en gång i månaden och med möjlighet att boka in en behandling i samråd med mig då och då.

Du som vill testa hur jag jobbar med mina Rådgivande Samtal kan boka ett samtal utan att du binder dig till något mer. I höst kommer du också kunna köpa en brevkurs direkt här från min hemsida hoppas jag.

Föreläsning eller möten med öppna samtal.

Inför hösten har jag planer på att ha några träffar där du är välkommen om du vill veta mer om olika behandlingar och samtalsrådgivningen jag har. Förhoppningsvis kommer lite andra personer i mitt nätverk också vara med vilket jag tycker vore jätteroligt och berikande. Men om detta får jag återkomma lite längre fram.

 

Nu önskar jag dig en riktigt härlig sommar!

Annika-bodytherapygoteborg