Öppet i sommar på Body Therapy Göteborg

 

 

 

 

 

 

Sommartider på Body Therapy Göteborg – Boka en massage eller ett Hälsosamtal!

Sommartider på Body Therapy Göteborg – en tid för välbefinnande och avkoppling i hjärtat av ett goa Göteborg! Oavsett väder och vind så är dagarna långa. Vad kan vara bättre än att unna dig själv lite extra omsorg eller lyx? På Body Therapy Göteborg kan du som vanligt få njuta av mina behandlingar, inklusive medicinsk massageterapi, lymfmassage / lymfdränage, gravidmassage och hälsosamtal. Föreställ dig att efter en dag i det härliga sommarvädret i Göteborg, med stadens liv och rörelse i bakgrunden, kliva in på kliniken och låt dig uppslukas av en massageterapi. Här får du slappna av och återhämta dig med en skräddarsydd behandling som passar dina behov. Eller unna dig ett ett Hälsosamtal och frigör din inre drivkraft. Helhetshälsa med en kombination av de båda. Läs mer om behandlingsalternativen ⇒

Under sommaren kommer kliniken ha specialtider med öppet på både fredagar och helger ibland, så att du enkelt kan hitta en tid som passar dig. Troligtvis kommer dessa tider också vara kvar till hösten. Jag får se hur det kommer att fungera helt enkelt.

Sommartider

 

 

 

 

 

 

Vare sig du vill lindra muskelspänningar, förbättra ditt lymfsystem, få en skön och trygg gravidmassage, eller bara prata om din hälsa, så hoppas jag du vill låta mig bidra. Låt mig hjälpa dig att må bättre, kunna slappna av mer, få energi till både till kropp och sinne, under dessa underbara sommarmånader.

Boka en tid

på Body Therapy Göteborg och låt mig skämma bort dig. Jag ser fram emot att ge dig den avkoppling och omsorg du behöver, mitt i det somriga centrala Göteborg.

 

Annika-bodytherapygoteborg