Stress Treatment Massage – pröva nu!

Relax -stress treatment massage

Stress Treatment Massage erbjudande och Prova på!

Under 2018 har det blivit väldigt tydligt för mig att många önskar hitta ett sätt att minska sin stress, både kroppsligt och mentalt. Årets första erbjudande blir alltså en möjlighet att pröva på en ny behandlingsserie. Som det hörs så är det en behandling som riktar in sig på att få dig och din kropp att slappna av och gå ned i varv – Stress Treatment Massage.

Varför inte bara ta en massage?

Det kan man absolut göra. För många fungerar det utmärkt. Men jag har under året som gått hört en hel del personer uppskatta lymfmassage/lymfdränage just för att det är mjukt och lugnt. Dom säger att det just den här behandlingen gör att dom kopplar av på ett helt annat sätt än när man får en massage som “ska kännas lite”. Lymfmassage kommer därför vara en mycket bra del tillsammans med många andra tekniker från mitt massagebibliotek, i mitt nya behandlingspaket.  Tekniker som jag kan använda för att uppnå en bättre nedvarvning och avkoppling muskelärt och mentalt. Det finns en hel del belägg för att massage faktiskt hjälper mot stress på flera olika sätt. Det här är ett sätt för mig att göra en tydligt och spetsad massagebehandling mot just stress för dig som känner att du behöver just det.

ta första steget - boka en stress treatment massage!

Ta första steget nu -Boka en Stress Treatment Massage

Hur går behandlingen till?

Behandlingen är en serie på totalt 4 behandlingar. Vid första behandlingstillfället kommer vi börja med ett samtal kring din hur din hälsosituation ser ut och hur vi kan lägga upp behandlingsserien. Första besöket är ett fristående tillfälle. Sedan kan du boka in dig på ett paket på 3 massagebehandlingar till om du är nöjd och vill fortsätta din Stress Streatment Massage.

hälsokonsultiation-body therapy goteborg

Naturligtvis blir det massage också. Jag behöver ha dig på bänken för att veta hur jag ska gå vidare för att kunna ge dig en passande behandling. Vad jag känner under mina händer och hur du reagerar på olika tryck och beröring kommer påverka hur jag tycker vi skall lägga upp behandlingen.

trygg massage

Dom följande tre gångerna jobbar vi vidare. Jag med stort gehör och känsliga händer. Du kommunicerar och är tydligt om något i behandlingen gör att du inte kan slappna av. Det kan vara att det gör lite ont eller är lite obehagligt. Att du känner dig otrygg för du inte förstår vad eller varför jag gör något. Min förhoppning är att vi skall hitta inom vilken radie din bekvämlighetszon ligger. Vi vill ju att du bara kan koppla av och inte behöver säga någonting, eller hur! Att vara tyst och känna var och hur du får massage är ett bra sätt att göra mindfulness eller meditera över närvaro i kroppen. Du blir närvarande i nuet, som man brukar säga.

Varför skall jag gå flera gånger?

Det kanske självklara svaret är att du kommer behöva det om du är uppe i varv och har en stressig vardag. För en del tar det tid att hitta sin plats på bänken och kunna koppla av när man är uppe i ett högt tempo. För andra vet jag att behovet är att få ett återkommande avbrott med total avkoppling. Naturligtvis kan du boka in fler gånger efter din första behandlingspaket.

Hjälper den här behandlingen mot smärta?

Ja, det kan den absolut göra. Det finns forskning som visar på att massage hjälper mot huvudvärk och besvär i ländryggen t ex. I och med att du slappnar av muskelärt och mentalt kan det ge minskad smärta. Har du smärta som är orsakad av att du spänner dig så kan det hjälpa med Stress Treatment Massage. Och spänner sig gör man ofta om man är stressad. Vi drar upp axlarna, spänner magen eller ansiktet och en del av oss spänner hela kroppen. Ibland är vi medvetna om det ibland är vi helt omedvetna. Oavsett behöver kroppen få en vila och lära sig att hitta tillbaka till en mer relaxad kroppspositionering.

Hur gör jag för att boka in mig på en Prova på?

Du gör som vanligt! Du går in på “Boka behandling” i menyn överst på sidan. Där kan du boka in dig på “Stress Treatment Massage – prova på/erbjudande”. Vill du boka in dig direkt på dom nästföljande behandlingarna så hittar du det under “Stress Treatment Massage – 3 behandlingar”

 

Annika-body-therapy-goteborgLogotyp body therapy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *