Terapeutisk gravidmassage

Terapeutisk gravidmassage med utvalda oljor från Maria Åkerberg.

Vill du ha en Terapeutisk Gravidmassage? Då bokar du en Gravidmassage och sedan när du väl är på plats hos mig kan du välja om du vill ha en Terapeutisk Gravidmassage eller en Gravidmassage. Vad är då skillnaden? Den främsta skillnaden är att en Terapeutisk massage är mer specifikt behandlande och Gravidmassage är mer som en Klassisk Massage.

Terapeutisk Gravidmassage.

Behandlingen är riktigt bra för dig som har med dig kroppsobalanser in i graviditeten. Du kanske redan innan du blev gravid har haft problem med rygg, skuldror, en arm eller en höft. Terapeutisk Gravidmassage passar också om du har fått besvär under graviditeten som påverkar din livskvalitet. Det kan vara problem med nacke, skulderparti eller länd. Den terapeutiska massagen kan vara både mjuk men ändå väldigt effektiv. Den kan också kännas mer kraftfull. Det är du som bestämmer hur du vill ha det. Jag brukar först och främst vilja veta lite hur din hälsohistorik ser ut. Under behandlingen använder jag mig av de tekniker som jag av erfarenhet vet brukar fungera bra och som passar för dig som är gravid.

Gravidmassage.

Gravidmassage är mer som en Svensk klassisk massage. Den kan vara mjuk och lätt men den kan också var mer kraftfull och djupgående. Även här tycker jag det är viktigt att veta lite om din hälsohistorik. Ibland är det så att när jag hör vad du berättar så är det en Terapeutisk Gravidmassage jag rekommenderar dig att ta istället. Om du väljer en Gravidmassage så kommer jag framförallt använda mig av strykningar, tryck och töjningar för att mjuka upp muskler och bindväv.

Du får ligga på en Gravidmassagekudde.

Vill du får du gärna ligga på en Gravidmassagekudde. Det gör att du kan ligga på mage och få massage på baksidan av kroppen. Det funkar också att ligga på sidan om du hellre skulle vilja det. Dom flesta som kommer till mig tycker att det är underbart att få ligga skönt på mage igen. Dessutom kommer jag åt hela baksidan på ett bra sätt.

Under den Terapeutiska Gravidmassage och Gravidmassage använder jag olja från Maria Åkerberg.

Olja för gravida

Lovely Mother från Maria Åkerberg.

 

Under behandlingen använder jag en neutral olja eller så brukar jag använda Lovely Mother från Maria Åkerberg. Lovely Mother kan du själv också använda under hela din graviditet för att stärka huden. Du kan naturligtvis köpa Lovely Mother när du är hos mig på behandling. Vill du ge din hud än mer omvårdnad så rekommenderar Maria Åkerberg att du kombinerar oljan med Shea Balmen.

Dags att boka en Terapeutisk Gravidmassage eller Gravidmassage.

Boka bara Gravidmassage i Göteborg eller i Borås så kommer vi överens på plats vilken typ av behandling för gravida som passar dig.