Vinterns massageerbjudande för dig som ofta har spänningshuvudvärk eller huvudvärk som beror på stress eller kanske på studie- eller arbetsställningar. Ofta sitter spänningarna i  huvud, nacke och hals när vi får den här typen av huvudvärk. Om det är så för dig kan det här vara en behandling värd att pröva.

Vinterns massageerbjudande

Vinterns massageerbjudande med start i Januari.

Jag har haft otroligt mycket att göra under hösten och det är ju himla roligt. Men vissa saker blir inte gjorda. Det är det där lilla extra. Som Vinterns massageerbjudande te x. Men nu så kan jag presentera ett erbjudande som både känns roligt att kunna ge och som jag faktiskt tror många behöver. Här blir det en chans att testa om det hjälper med lite massage.

Vinterns massageerbjudande börja i direkt i Januari och pågår till den 28/2.

spänningshuvudvärk

Massage mot spänningshuvudvärk.

Massagen håller på i 45 min och fokuserar på att göra dina muskler mjuka, smidiga och avslappnade. Fascian eller bindväven kommer också påverkas på ett positivt sätt naturligtvis. Du kommer att få massage kring de områden som framförallt påverkar och triggar möjligheten till spänningshuvudvärk.  Det är musklerna kring nacke, hals, huvud och övre delen av bröstkorgen som kommer att masseras under behandlingen.

Det kommer var en massage som utförs med lite olika tekniker och grepp på dom områden som ofta medverkar till att vi får ont i huvudet.

Avkoppling dessutom!

Du kommer också få en stunds avspänning och avkoppling vilket jag tycker passar perfekt i vinterns massageerbjudande. Även om många av oss är lediga runt julhelgerna är det ofta också en ganska hektiskt och stressig tid både innan och under helgerna. Då kan det vara perfekt att få landa på bänken och få en massage som rör sig i området kring huvudet. Det brukar ha en skön avslappnande effekt i sig, bara det. Dessutom kommer jag naturligtvis att använda mig av någon av Maria Åkerbergs passande kroppsprodukter för att förstärka den avslappnande effekten.

 

Vinterns massageerbjudande

Vinterns massageerbjudande 2023 – har du spänningshuvudvärk?

Bra att tänka på i samband med din behandling.

Det är bra att tänka på att alla reagerar olika på en massage. Din reaktion påverkas så klart av hur länge, men också på hur mycket och varför du har spänningshuvudvärk. Det är inte ovanligt att en får en en snabb förbättring direkt efter en behandling. Sedan kan det faktiskt bli så det känns som en försämring dagen efter. Det är faktiskt oftast först efter några dagar som effekten av massagen märks. Och nu pratar jag massage och inte om lymfdränage eller lymfmassage, vilket är något helt annat.

Dricka vatten?

Jag brukar faktiskt fråga mina kunder om dom anser att dom dricker lagom med vatten. Gör dom det så finns det ingen anledning att öka på vattenintaget normalt. Men efter den här behandlingen kan det faktiskt vara lite särskilt viktigt att du har koll på så att du får i dig det vatten du behöver.

Smärtstillande i samband med massage?

Jag avråder dig att ta någon typ av smärtstillande innan och i samband med massagen. Det är för att du känna så att trycket från behandlingen är lagom och att du har en förhöjd smärttröskel på grund av medicin. Har du tagit huvudvärkstabletter te x, fyra timmar innan din behandling bli för kraftfull och därmed kan du få mer ont.

Jag har skrivit om smärtproblematik och då framförallt i samband med en behandling. Många av mina kunder kommer för dom har smärta på olika sätt. Då är det jättebra om den som har ont kan beskriva både vart smärtan brukar hålla till, hur den känns och hur länge det pågått.

Vill du veta lite mer hur jag tänker kring smärta så hittar du ett inlägg om det här.

Dags att boka en behandling – Vinterns massageerbjudande!

Annika-bodytherapygoteborgBody therapy göteborg