Lymfmassage

Workshop – lymfhälsa och Yoga. Att ta lymfmassage är ett sätt att stimulera lymfa

 

Workshop – Välkommen till en halvdags workshop där du får tips om vad du kan göra för att själv skapa dom bästa förutsättningarna för ett fungerande lymfsystem. Vi kommer genom yoga, andningsövningar och samtal kring teori och praktik ge dig tips och redskap för att främja din lymfhälsa.

Så här kommer dagens workshop se ut.

Workshopen börjar  med en kort presentation av dagen. Sedan kommer du få pröva på andningsövningar som används inom Yogan. Jag kommer också tala lite om djupandningens betydelse utifrån ett lymfatiskt perspektiv. Därefter så får du en timmes Hatha Yoga med Josefin från YogiJo. Sedan kommer vi prata om varför det är bra att röra på sig och vad vi tycker kan vara bra träning för att främja just lymfsystemets cirkulation. Du får naturligtvis möjlighet att ställa frågor och även dela med dig av din erfarenhet. Innan vi fikar och minglar får du också lite tips om vad du kan tänka på när det gäller din hud i samband med Lipödem eller lymfcirkulationen i stort.

Dagens program.

  • kl.11.30 Välkomnande och presentation av dagen
  • kl.11.45 Pranayamas, (yogiska andningsövningar)
  • kl. 12.15 HathaYoga
  • kl.13.15 Fysisk aktivitet, träning och lymfsystemet
  • kl.13.30 Tips om hudvård för att främja lymfan och huden.
  • kl.13.45 Fika och mingel
  • kl.14,00 Avslut med lite flow

Yoga

Vilka är vi som håller i workshopen?

Josefin som driver YogiJo i Borås kommer tillsammans med mig Annika, Body Therapy hålla i dagen. Vill du veta mer om oss än att vi båda är väldigt, väldigt intresserade av hälsa och balans både mentalt och fysiskt så är det bästa att gå in på våra sidor och läsa mer där.

Om Body Therapy        Om YogiJo

Vart och När?

Vart: Vi kommer att träffas i min lokal i Borås i Gånghester på Storgatan 2. Kliniken ligger i gamla Cellbeshuset på 3:e våningen.

När: Söndagen den 11 Oktober, 11.30-14.00.

Anmälan och pris.

Anmäler dig gör du via bokningssidan och det kostar 750 kr.

Boka här
workshop lymfan

Boka workshop – lymfhälsa och Yoga.