Yoga med YogiJo på Body Therapy Borås

Yoga på Body Therapy Borås med YogiJo

Nu är det dags – Yoga på Body Therapy Borås, med Josefin Eliasson som driver YogiJo. Yogan kommer hållas under kvällstid i ljusa och harmoniska lokaler. Du har möjlighet att vara med vid ett tillfälle för att pröva på och sedan kan du välja om du vill fortsätta med höstterminens 10 yoga lektioner.

Jag har verkligen saknat att kunna erbjuda lite olika aktiviteter i mina lokaler. I Göteborg är det ett behandlingsrum vi pratar om. Men här i Borås finns plats för mer. Yogan med YogiJo är först ut.

Prova på Yoga.

Tisdagen den 22 september kan du vara med på en Provapå lektion mellan kl.18.00-19.15 till en kostnad av 120 kr. Förutom själva Yogan får du också möjlighet att se hur Josefin lägger upp sina lektioner. Efter lektionen blir det en fika och fruktstund där du har möjlighet att ställa frågor till Josefin. Dessutom kan du titta runt lite i mina nya fina  lokaler här och naturligtvis även träffa mig.

Yoga under 10 veckor.

När du väl testat och känner att Yoga med YogiJo är något du vill göra under hösten. Då anmäler du dig direkt till Josefin på mail yogijosefin@gmail.com . Yogan startar tisdagen den 6 oktober och pågår mellan klockan kl.18.00-19.15 och fortsätter 10 veckor framöver. Priset för de 10 tillfällena kommer vara 1200kr.

Yoga med YogiJo

Yogalektionerna kommer innehålla andningsövningar, fysiska positioner och meditation. Passen kommer på ett utforskande och avslappnande sätt sträva efter att man ska lära känna kroppen, sinnet och andningen. Det kommer även förekomma andra olika grunder av yoga under kursens gång. Vi ser gärna att du tar med dig din egen matta, men det går också att låna en så klart.

Vem är YogiJo

Josefin som driver YogiJo skriver på sin hemsida att hon vill ge alla möjligheten att kunna utföra yoga, oavsett vad för tidigare erfarenhet, kultur eller kropp man har. Hennes syfte är att alla ska kunna ta till sig yogan som filosofi, praktik och tillstånd. Josefin vill även öka kunskapen om utförandet av yogan för att utveckla människors medmänsklighet till det bättre. Josefin är bland annat utbildad i Hathayoga, Qi Gong, Mindfulness och Meditation. Jag är övertygad om att vi kommer få ta del av hennes olika kunskaper under höstens lektioner och att det kommer vara väldigt roligt och inspirerande.

Vill du veta mera om Yogan?

Vill du veta mera om YogiJo och Yogan så som hon utför den så hittar du mer information om YogiJo och Yoga kursen på hennes hemsida www.yogijo.se . Så klart kan du kontakta henne via hemsidan också ifall du undrar över något som rör kursen och Yogan.

Välkommen!

Body Therapy Borås ligger på Storgatan 2 i Gånghester, i gamla Selbeshuset på 3:e våningen. Du kör in vid ICA Hjärtat och svänger höger ner bakom Selbeshuset. Ingången är längst bort, från Ica räknat. Du går in genom dörren och där tar du hissen upp till 3:e våningen eller så går du upp för trapporna.

Yoga på Body Therapy Borås

Vill du testa Yoga i höst?