Föreläsningar 2024

body therapyTemat är Body Therapy – kropp och sinne i klartext. Under 2024 kommer du kunna ta del av olika miniföreläsningar som handlar om hälsa, helhetshälsa. Det vill säga korta föreläsningar med också med efterföljande samtal för de som vill. En del kommer vara gratis och andra kosta en peng.

Är detta något för dig? Är du intresserad av att få ny kunskap och förslag  på vad du kan göra för att förbättra din totala hälsa och välbefinnande på olika sätt? Ja, då kan detta vara något för dig. Är det så att du inte känner igen din egen kropp? Känner dig inte riktigt i balans.  Har du testat många olika saker själv eller med hjälp av andra för att skapa förändring? Har det inte blivit ett hållbart resultat?  Ja, då kan det vara några anledningar. Men det kan ju vara så att du bara är nyfiken och vill veta mera.

Body Therapy ?

Body Therapy är en integrerad, komplett helhetshälsa. Du kommer få med dig tankar och idéer hur du kan tänka och göra för att må bättre både i kropp och sinne. Du kommer att kunna luta dig lugnt tillbaka och göra smarta  och realistiska val kring din hälsa. Genom föreläsningarna och samtalen får du inspiration och kunskap som bygger på mitt kliniska arbete och erfarenhet. Men som också kompletteras med teori och frånvaron av teori, kring hur vi fungerar som människor, till kropp och sinne.

Det finns få snabba lösningar. Men ibland funkar det. Ibland får vi en ny infallsvinkel som gör att vi kan förhålla oss på ett nytt sätt. Vi kan agera annorlunda mot vad vi brukar och på så sätt få ett annat resultat än tidigare. Det kan gå väldigt snabbt. En föreläsning med kropp och sinne i klartex – Body Therapy kan ge dig just det.

Ofta tar det lite mer tid, eller hur. Tankar och ideér behöver sjunka in och vi behöver pröva oss fram. Själva, eller med hjälp av någon professionell. Har du kört fast eller svarat ja på mina frågor här ovanför. Ja, då rekommenderar jag dig att ta hjälp av någon på din resa. Så att du inte hamnar i samma situation igen. Men att ta del av föreläsningarna kan vara en bra start eller en bra fortsättning.

professionella insikterHur ser upplägget ut?

Så låt oss prata om kropp och sinne i klartext -Body Therapy. Du är välkommen att delta på kliniken eller online.

Här hittar du de inplanerade träffarna under våren och försommaren. Du avsätter en timma. Då kommer jag prata i ungefär 30 minuter och resten är för öppna samtal och funderingar. Vill du inte vara med på samtalen så går du efter själva föreläsningen. Vill du kan du dela med dig av din erfarenhet och din kunskap. Vill du bara sitta tyst och lyssna gör du det.

Välj de teman som passar dig

  • Kroppsmedvetenhet – Omfamna din nuvarande kropp 
  • Hur kan du hantera långvarig smärta – Vägen till lättnad och livskvalitét
  • Kroppens Inverkan – Utforska Samspel Mellan Kropp, Sinne och Handling
  • Åldras smart – Var uppmärksam och lyhörd när din kropp pratar med dig.
  • Lipödem – Hur du kan göra för att hantera dina symptom, lindra smärta och svullnad. Måndag 13 Maj kl 17.30 på kliniken. Anmäler dig gör du via formuläret nedan.
  • Hur kan du förstå och vårda ditt lymfsystem för att främja din övergripande hälsa och ditt välbefinnande

 

Vill vara med?

Fyll i formuläret och skriv vilka föreläsningar du är intresserad av. Skriv gärna om du vill komma till kliniken eller vara med på en digital föreläsning. Du kommer få en personlig inbjudan med uppgifter om plats, tid och eventuell kostnad när det börjar närma sig. Aktuell miniförelsäningen är Lipödem – hur kan du göra för att hantera dina symptom, lindra smärta och svullnad.  Den kan du anmäla dig till direkt via formuläret. Den är på kliniken 13/5 kl 17.30 och är kostnadsfri.

Vill du läsa vad jag skrivit om Lipödem tidigare så hittar du en text här 

Hoppas det är något som du tycker verkar intressant. Saknar du något tema som du tror jag som Medicinsk Massageterapeut kan något om så tipsa mig gärna. Använd gärna formuläret då med.


Vill du boka en massage eller coaching kan du göra det direkt här